Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek mi a gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mi a gond velem?! Miért nem akar összejönni semmi:S?!

Figyelt kérdés

Üdv! Nos csajozási gondokkal küszködök vagyis nem is igazán küszködök csak nem igen akar összejönni semmi csaj :S. Már mindenhol ismerkedtem és ha nem volt legalább 100-150csaj(!) akiknél próbálkoztam ismkerkedés céljából akkor egyse :S. Amit jó rólam tudni: nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, nem kávézok és nem is járok bulikba mert 1. Rockot hallgatok 2. Nem szeretem az ilyen bulikat:S. Hátha tudtok rajtam segíteni! Esetleg mivel kellene kezdeni vagy mit csináljak ilyenek! Vagy pedig hogyha itt megtetszek valamelyik lánynak azis haladás:).

Képek rólam:

[link]

[link]

[link]

2011. jan. 26. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de fura ez a hunyorgás.
2011. jan. 26. 20:19
 12/26 anonim ***** válasza:
Na, hát ez a baj, hogy a haverjaid is kockák basszus. Hát így már megértem, hogy ha nem tudsz hova menni. Ha nem hívnak, hát hívd te őket. Hívjad őket, és mondjad nekik, hogy menjetek el valahova. Egyértelmű, hogy ők nem fognak hívni, mivel kockák. Így neked kell. Légy határozott és talpraesett mindig, így lehet csak hatni másokra.
2011. jan. 26. 20:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Emberek, nagyon jól nyomjátok de komolyan. A hajamat azt ezen a héten levágatom rövidebbre, az a jobb :D. Nem tudom hogy a szemüveg az bejön a csajoknak vagy lényegtelen, csak tegnap lettem szemüveges :D.
2011. jan. 26. 20:34
 14/26 anonim ***** válasza:
kezdj el inni.
2011. jan. 26. 20:35
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem pl. bejön a szemüveg, de ez abszolút személyfüggő. :)
2011. jan. 26. 20:35
 16/26 A kérdező kommentje:
Kössz, de engem az alkohol nem érdekel. Tökéletesen megvagyok nélküle :). Még annyit hogy ha lehet akkor kort és nemet írjatok :). Én 18 éves vagyok, kíváncsi vagyok ki, mennyinek tippelt :D.
2011. jan. 26. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
21 éves fiú vagyok. Én vicc nélkül 30-on felülre tippeltelek. A képen ezek a hülye pózok....nagyon műmájer.... az első képet töröld a francba mindenhonnan mert hát na:) Ruhatárad nem frissítésre szorul, hanem 100%-os CSERÉRE!!! Attól, hogy rock zenét hallgatsz még járhatsz bulizni.... Kicsit lazábban is élhetnél...
2011. jan. 26. 20:40
 18/26 A kérdező kommentje:
Nos az egy dolog hogy élhetnék lazábban is, de engem ezek a dolgok nem igen izgatnak. Nem a külsőre hajtok, hanem inkább belsőleg lennék a lehető legjobb, hidd el akinek így kellek annak bárhogy fogok :). Azért az 30+ kicsit irreális, annyira öreg nem vagyok :D.
2011. jan. 26. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:
"Ezek a dolgok nem érdekelnek" Mire gondolsz konkrétan?
2011. jan. 26. 20:54
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát a bulizás, ivászat meg az ilyenek. A bulik azért mert nem bírom a tömeget, olyan összeszorító érzés hogyha túlsokan körül vesznek... :/
2011. jan. 26. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!