Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan fiú, vagy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú, vagy lány, aki úgy érzi, hogy sosem lesz párkapcsolata, örökké szűz marad? És nem a külseje miatt mert nem bányarém. Nálatok mi az oka?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sokat gúnyoltak kiskoromban. Fiúk. Bántottak (lelkileg, szavakkal), és kialakult bennem egyfajta viszolygás a társas kapcsolatok iránt. Nem is vágyok rá, ráerőltetni magam pedig végképp nem akarom senkire. Nem is próbálkozik senki, de ha tenné is, azt hinném, gúnyol, viccel velem, mert engem egyszerűen nem lehet szeretni. A gondolkodásmódom is ellentétes a legtöbb emberével. Nem öltözködöm csinosan, és nem is tudnék néhány most nem részletezett ok miatt. (Nem vagyok elhízva, és anorexiás sem vagyok, ne erre gondoljatok.)

Azért boldogtalan sem vagyok.

2011. jan. 23. 21:16
 12/15 anonim ***** válasza:

nem vagyok egyedül én se... egyfolytában a szerelemről, és/vagy a puncinyalásról álmodozok.

De itt is önbizalomhiány, félelem a csajoktól :S

A sorsba már nem bízok, úgyis elb@sznám ha jönne vki, már egyet elb@sztam...

ha 19-20 éves koromig nem lesz senkim bedrogozok, hátha majd úgy jobb lesz az önbizalmam:( Engem már csak ez tart életben hogy hátha a gyorsító drogokkal...

Hát szánalmas :) tudom az vagyok, ne mondja senki, amúgy van 1-2 lány ismerősöm akivel el tudok csevegni de egy idegentől fosok...

F17

2011. jan. 23. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány
2011. jan. 24. 00:35
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Van.

Miért?

Azért, mert így döntöttem.

Tudok uralkodni a vágyaimon, és ez felemelő érzés. Nem vagyok ennek a túllegalizált drognak a hatása alatt, amit szexnek nevezünk. :)

Ennyi.

26/F (Lélekben kicsit L - itt is az arany középútra törekszem :) )

2011. máj. 6. 05:10
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
Életképtelen selejtes véglények.
2016. júl. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!