Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek elbűvölőbb? Kedvesebb? :. (
Egyszerűen nemtudom, mi van velem.. Állandóan csúnyán beszélek, és csak kevés embernek mutatom azt a jókislány, aranyos énemet, egyépként mindig próbálok kemény lenni. Buszon fiúkkal RÖHÖGÖK (nem nevetek,röhögök!) a mocskos vicceken, csúnyán beszélek, és sokat vagyok flegba. Msnen összebarátkoztam egy fiúval és megbeszéltünk egy randit. És elkergettem! Mert mikor jókedvem van csunya vagyok mert nem gigyelek a mimikámra.. És vigyorgok, kilóg minden fogam.. A nevetésemet rossz hallani.. Hogyan lehetnék bájosabb, érdekesebb, csöndesebb? Olyan kis kedves..
Egyépként rettentően jólelkű vagyok, nem ártanék senkinek sem.. Csak a kortársaimmal.. Áá! Én nem ez vagyok! Találkozom egy fiúval, ha 1 %esélyem is lenne nálla beadom a keménycsajt, hogy lássa én nem egy törékeny barbi vagyok, én fára mászom ha kell, stb.. És nem önmagamat adom!
Ezen mivel lehetne segíteni??? Annyira rossz, így egyedül..
Mintha magamat látnám.. Nem lehet hogy esetleg valami trauma vagy családi gond lehet az oka? Esetleg párkapcsolati probléma? Vagy rossz társaságba keveredtél. A leggyakoribb eset a családi gondok. Nálunk van egy pár ami miatt egy aranyos, kedves csendes lányból egy agresszív, csúnyánbeszélő lett. Mindig a tanáromhoz fordultam aki sajnos most nem tanít nekünk semmit. Eddig angolt tanított, a kedvenc tanárom volt. Neki még most is mindent el tudok mondani, ha kell segít. Én kezdek leszokni a káromkodásról, eleinte nehéz volt de ne add fel. Keress kedves lányokat/fiúkat, legyél az egyik tanár kedvence, ( ezt úgy oldd meg hogy a többiek ne vegyenek róla tudomást, ugyanis akkor utálni fognak..) Sok tanár észrevette hogy milyen vagyok és voltam. Mkndegyik megkérdezte mi a baj de egyszerűen nem tudtam megmondani. De most hogy neki mindent elmondhatok kezdek visszaváltozni. Neked is ezt ajánlanám. :) Remélem segíthettem. Sok sikert. Bocsi a késői válaszért.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!