Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lasan 13 éves leszek és van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lasan 13 éves leszek és van egy lány a suliban aki bejön nekem. Hogyan beszéljek bele? Hogyan tudassam vele hogy ő tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon szép és csinos lány.

Magas szőkésbarna haj.

Én pedig középmagas Ingább barna haj.

Szeretnék vele jérni és ő nem nagyon vesz észre.

Mit Tegyek?

2011. jan. 18. 17:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor ne bambira, hanem kólára.
2011. jan. 18. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már:DD Tiszta cukii:)

Am bokolj neki vagy sokat legyetek együtt

Jajj az ilyen idősek olyan ariikk:P

2011. jan. 19. 23:16
 13/20 anonim válasza:

kösz :D

13/f

2011. jan. 26. 15:29
 14/20 anonim válasza:

-vedd fel vele a szemkontaktust miközben beszélsz vele

-add magadat de beszéltesd kérdezd szabadidejéről meg ilyenek tudj meg róla minél több dolgot

-amint találsz 1-2 közös pontot akkor ha pl:szeret mozizni hívd el

-ott pedig elkezdheted amit szeretnél de ne nyomulj nagyon kicsit viccelődj aztán kérdezd meg mit gondol rólad és face to face elmondod neki mit érzel ez a legjobb mert kételyek közt lenne nem jó!

2011. jan. 26. 17:19
 15/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. jan. 26. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:

17:19-nél ott a pont.

amúgy ezen a "lassan 13 éves leszek" dumán besírtam :DD azt hittem valami nagyobb szám lesz majd ott.. így olyan aranyos volt az egész.. :D

2011. jan. 26. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Én egy 13 éves leszek lassan lán yvagyok! :D És nagyon bejönne ha eg yfiú úgy próbálna "Bambira" hívni ahoyg elöttem mondták a többiek! :D XD ♥
2011. jan. 26. 21:03
 18/20 A kérdező kommentje:

:D

Köszi mindenkinek

xD

2011. jan. 27. 06:40
 19/20 KBalázs válasza:

Tanácsként azt tudom mondani hogy keresd a társaságát, dumálj vele, keresd a tekintetét, arra figyelj hogy ne vidd túlzásba ne lógj a nyakán folyton főleg suliba ne!

Helyedbe még azt csinálnám, suli után ha egyszerre végeztek elkíséred de a legjobb ha megbeszéltek egy randit 13 évesen már simán mennek a dolgok

Hajrá! ha további tanácsokra van szükséged szívesen segítek

msnen még többet is

2011. jan. 27. 12:00
 20/20 anonim válasza:
Na en segitek!! Én is annyii idős vagyok és lány... Először is szerintem ha mondjuk facebookon tesz ki vmit. Azt te is likeld. Aztán irj rá chaten.Ha visszair akkor lehet hogy tetszel te is neki. Utána nézd a suliba próbálj a közelébe kerülni... De utána várj nehogy azt higyje hogy nyomulsz rá. Szerintem legyél vele kedves de ne tulzottan. És utána majd ő is csinálni fog vmit. Aztán minden jön majd magátol
2014. nov. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!