Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lasan 13 éves leszek és van egy lány a suliban aki bejön nekem. Hogyan beszéljek bele? Hogyan tudassam vele hogy ő tetszik nekem?
Nagyon szép és csinos lány.
Magas szőkésbarna haj.
Én pedig középmagas Ingább barna haj.
Szeretnék vele jérni és ő nem nagyon vesz észre.
Mit Tegyek?
Hagyjátok már:DD Tiszta cukii:)
Am bokolj neki vagy sokat legyetek együtt
Jajj az ilyen idősek olyan ariikk:P
-vedd fel vele a szemkontaktust miközben beszélsz vele
-add magadat de beszéltesd kérdezd szabadidejéről meg ilyenek tudj meg róla minél több dolgot
-amint találsz 1-2 közös pontot akkor ha pl:szeret mozizni hívd el
-ott pedig elkezdheted amit szeretnél de ne nyomulj nagyon kicsit viccelődj aztán kérdezd meg mit gondol rólad és face to face elmondod neki mit érzel ez a legjobb mert kételyek közt lenne nem jó!
17:19-nél ott a pont.
amúgy ezen a "lassan 13 éves leszek" dumán besírtam :DD azt hittem valami nagyobb szám lesz majd ott.. így olyan aranyos volt az egész.. :D
:D
Köszi mindenkinek
xD
Tanácsként azt tudom mondani hogy keresd a társaságát, dumálj vele, keresd a tekintetét, arra figyelj hogy ne vidd túlzásba ne lógj a nyakán folyton főleg suliba ne!
Helyedbe még azt csinálnám, suli után ha egyszerre végeztek elkíséred de a legjobb ha megbeszéltek egy randit 13 évesen már simán mennek a dolgok
Hajrá! ha további tanácsokra van szükséged szívesen segítek
msnen még többet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!