Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk h koptassam le?
Figyelt kérdés
Van egy fiúosztálytársam akinek tetszem de én visszataszítónak találom alapvetően magas kövér és bunkó ráadásul úgy viselkedik mint1 nagyranőtt csecsemő a természete szörnyű mindenkit szekál főleg a haverjait és most már engem.Többször meghallottam már magamról bizonyos dolgokat miközben a haverjaival beszélt.Legutóbb h lesmárolna!De nagyon bunkó bár az alaptermészete olyan kötve hiszem h komolyan venne h koptassam le?Miért nem bunkak rám normális fiúk pedig semmi baj nincs velem még csendes vagyok és bulizni sem járok ronda se vagyok átlagosan nézek ki bár vki szerint jól.De még jófej normális srácot nem nagyon érdekeltem, csak hülyéket mi lehet a baj?16/l2011. jan. 17. 20:56
11/11 anonim válasza:
Előző xD
Nekem van egy ötletem xD Ha bunkó veled vagy piszkál egyszerűen rúgd jól tökön :DD Az nagyon fáj és legközelebb biztos elgondolkozik h megéri -e xDDD
Amúgy hogy nézel ki? :D Mutatsz képet? (csak kíváncsiság) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!