Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk h koptassam le?
Fiúknál és lányoknál is egyaránt elő szokott fordulni mindenkinél, hogy olyan ember próbálkozik nála ami kimeríti a "nem járnék vele akkor sem ha az utolsó srác/csaj lenne a földön" kategóriát.
Én azt tudom tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele,ha keresi a társaságod mond meg neki, hogy nem akarnál tőle semmit sem, idővel csak felfogja addig is kitartást
Bocs az általánosításért, de a nagy része a csajoknak mind így van ezzel..
nem ismernek eléggé, és gondolom külső alapján másnak ítélnek meg, mint ami vagy..
másrészt ha alapból bunkó, akkor így mutatja ki h tetszel neki.. ez ellen nem tudsz mit kezdeni, lekoptatni max úgy tudnád, h összejössz valaki mással..
ha tudok még valamiben segíteni,írj egy mail-t :) nyugi nem vagyok se bunkó, se perverz
Ha nem jársz bulikba, előfordulhat, h csak így gúnyolódik. Tudod, elkönyvelt apácának a haverjaival, csak amikor a közelben vagy "megjátssza" magát.
Amíg nem hív randira, nem mehetsz oda, h ha te lennél az utolsó pasi, se kellenél...
Szóval csak azt tudom tanácsolni, h próbáld levegőnek nézni. Nem hiszem, h a barátnők az ilyen bunkókat távol tartanák, de velük könnyebb elviselni az ilyen kellemetlen alakokat (is) ;) kitartást!
Mindig az egyenes beszéd a fontos!!
Menj oda hozzá és mond a szemébe a tényeket!!
meglátod békén fog hagyni:)
mond a szemébe, hogy nincs esélye...
vagy gyere össze a másik sráccal...
Ha szeret bunkó lenni, akkor nagy fegyver van a kezedben:D
Légy csőbunkó vele (csak semmi csunya szo mert moderálnak :D )és majd magábanéz elgonodlkodik az életén összeszedi magát. Rendes lesz elkezd tanulni felveszik egyetemre. Diplomázik. Stb... és ezt csak neked köszönheti majd. Halál gazdag joképű lesz ( plasztikai műtét <3 ) majd megkéri a kezed amire te igen-t mondasz és életed végéig nem kell dolgoznod.:D Bocsi értelmesebb választ nemtok,minthogy visszautasitod annyival hogy "Bocsi de nemjössz be nekem":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!