Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk h koptassam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk h koptassam le?

Figyelt kérdés
Van egy fiúosztálytársam akinek tetszem de én visszataszítónak találom alapvetően magas kövér és bunkó ráadásul úgy viselkedik mint1 nagyranőtt csecsemő a természete szörnyű mindenkit szekál főleg a haverjait és most már engem.Többször meghallottam már magamról bizonyos dolgokat miközben a haverjaival beszélt.Legutóbb h lesmárolna!De nagyon bunkó bár az alaptermészete olyan kötve hiszem h komolyan venne h koptassam le?Miért nem bunkak rám normális fiúk pedig semmi baj nincs velem még csendes vagyok és bulizni sem járok ronda se vagyok átlagosan nézek ki bár vki szerint jól.De még jófej normális srácot nem nagyon érdekeltem, csak hülyéket mi lehet a baj?16/l
2011. jan. 17. 20:56
1 2
 1/11 Funktasztikus ***** válasza:
0%
nem vagy az esetem bocsi.....
2011. jan. 17. 20:59
 2/11 Azeriel ***** válasza:
42%
nem tudom angyalom .... én azt tanácsolom neked ^^ hogy legyél barátnőkkel együtt és akkor nem mer oda menni meg szórakozni. és segítenék ha tudnék majd én lekoptatnám ^^ de így sajnos neked kell megoldani puszka
2011. jan. 17. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Fiúknál és lányoknál is egyaránt elő szokott fordulni mindenkinél, hogy olyan ember próbálkozik nála ami kimeríti a "nem járnék vele akkor sem ha az utolsó srác/csaj lenne a földön" kategóriát.

Én azt tudom tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele,ha keresi a társaságod mond meg neki, hogy nem akarnál tőle semmit sem, idővel csak felfogja addig is kitartást

2011. jan. 17. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

Bocs az általánosításért, de a nagy része a csajoknak mind így van ezzel..

nem ismernek eléggé, és gondolom külső alapján másnak ítélnek meg, mint ami vagy..

másrészt ha alapból bunkó, akkor így mutatja ki h tetszel neki.. ez ellen nem tudsz mit kezdeni, lekoptatni max úgy tudnád, h összejössz valaki mással..

ha tudok még valamiben segíteni,írj egy mail-t :) nyugi nem vagyok se bunkó, se perverz

2011. jan. 17. 21:06
 5/11 A kérdező kommentje:
20:59 honnan tudod h nem lennék?:D Ha jól tudom nem ismersz de am nembaj tudod csak tanácsot kértem!
2011. jan. 17. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
kérdező, a "nem vagy az esetem"-et úgy értette, hogy te mondd a zaklatódnak :)
2011. jan. 22. 15:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem jársz bulikba, előfordulhat, h csak így gúnyolódik. Tudod, elkönyvelt apácának a haverjaival, csak amikor a közelben vagy "megjátssza" magát.

Amíg nem hív randira, nem mehetsz oda, h ha te lennél az utolsó pasi, se kellenél...

Szóval csak azt tudom tanácsolni, h próbáld levegőnek nézni. Nem hiszem, h a barátnők az ilyen bunkókat távol tartanák, de velük könnyebb elviselni az ilyen kellemetlen alakokat (is) ;) kitartást!

2011. jan. 22. 15:50
 8/11 anonim válasza:

Mindig az egyenes beszéd a fontos!!

Menj oda hozzá és mond a szemébe a tényeket!!

meglátod békén fog hagyni:)

2011. jan. 22. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:

mond a szemébe, hogy nincs esélye...

vagy gyere össze a másik sráccal...

2011. jan. 22. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha szeret bunkó lenni, akkor nagy fegyver van a kezedben:D

Légy csőbunkó vele (csak semmi csunya szo mert moderálnak :D )és majd magábanéz elgonodlkodik az életén összeszedi magát. Rendes lesz elkezd tanulni felveszik egyetemre. Diplomázik. Stb... és ezt csak neked köszönheti majd. Halál gazdag joképű lesz ( plasztikai műtét <3 ) majd megkéri a kezed amire te igen-t mondasz és életed végéig nem kell dolgoznod.:D Bocsi értelmesebb választ nemtok,minthogy visszautasitod annyival hogy "Bocsi de nemjössz be nekem":D

2011. jan. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!