Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinéztem magamnak egy lányt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinéztem magamnak egy lányt a buszpályaudvaron, hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ez így elég tág,egyáltalán tudod hogy ki az?ha bővebben leírod, valószínűbb hogy sokan segítenek
2009. febr. 1. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
háát kicsi az esélye, de www.veledutaztam.hu
2009. febr. 1. 21:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudokrola semmit az ég világon csak már látam 1 párszor és szeretnék vele beszélgetni,randizni.
2009. febr. 1. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már láttad egypárszor akkor miért nem mész oda hozzá, kezdeményezel? Mert ha egy időután már nem fogod látni utána azt fogod mondogatni magadnak hogy: "Mi lett volna ha....?"
2009. febr. 1. 21:59
 5/8 A kérdező kommentje:
De hogyan kezdeményezek,hogyan szolitsam le vagy mit kérdezek töle?
2009. febr. 1. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ha hozzám odajönne egy srác, és kedvesen megkérné, hogy mutassam meg neki honnan indul az X számú busz, vagy csak óvatosan kicsit "lökd meg", és kérj elnézést, hogy ne haragudj, nagyon elgondolkodtam...ha szimpi vagy neki, leáll veled beszélgetni. Ha meg elküld melegebb éghajlatra, akkor a legjobb ha elfelejted.
2009. febr. 1. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Írok egy konkrét tippet!

Csináld úgy, mintha az ő busza után menne a tiéd is és kérdezd meg tőle, hogy az ő busza mikor indul.

Legyen nálad egy finom táblacsokoládé vagy valami hasonló és a válaszért cserébe kínáld meg! (A csoki boldogsághormont termel, tudtad? Így az agya egy szimpi első benyomást fog tárolni rólad) Ha elfogadja, akkor nyert ügyed van és már csak folytatnod kell a beszélgetést pl. mindig ezzel a busszal jár?, hová jár suliba?, vagy épp a csokiról...

2009. febr. 1. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:

szüleim is buszon ismerkedtek meg :) úgyhogy hajrá ;)

ha rendszeresen együtt utaztok, kerülj mellé, próbálj akármiről elkezdeni dumálni... elég sokmidnen szóbajöhet: pl az úticél, a könyv/magazin amit épp olvas..

ha nem egy a hullámhossz, úgyis kiderül hamar néhány ilyen spontán beszélgetés után.

2009. febr. 3. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!