Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hete ismerkedtünk csak meg.30feletiek vagyunk.4nap múlva pont szülinapja, mit vegyek neki, ötletek?
Hát, 30 felett ... megfogtál! :)
Én elvinném egy különleges helyre vacsorázni, persze végig nagyon szolídan viselkedve, nehogy félreétse a szándékot! :)
Persze intéznék egy pici tortát is (EGY gyertyával! ne emlékeztessük arra hány éves! :), amit előre megbeszélnék a pincérrel hogy melyik fogás után hozzon ki. Ha olyan hely lenne ahol élőzene is megy, esetleg megbeszélném a kedves zenésszel, hogy na, egy rövid boldog szülinapok-ra ugyan szakítson időt!
Gyakorlatilag ennyi ami eszembe jut, a 2 hét ismerettség sajnos eléggé szűk keresztmetszet.
25/F
Két hét?
Virágot, kis tortát, esetleg egy plüssállatkát. A plüssállat lényege, hogy egyrészt szeretik a lányok mert aranyos, másrészről örökre megmarad, és minden ilyen kis tárgyhoz a nők eseményt kötnek, ergó emlékezetessé tudod tenni a dolgokat kis ajándékkal. Nem feltétlenül plüss, lehet más dísztárgy, vagy ha esetleg gyűjt valamit...
most vettem észre, elírtam magam, k helyett t :D
Plüssállat ... lol ... a kérdező 30 felettit írt nem 3 felettit! Azért ennyi idősen már ilyen kis szirszaroknál egy kellemes emlék ezerszer többet ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!