Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csak őszintén névtelenül jó?
Ugyanúgy tönkre tud tenni egy kapcsolatot ha van, úgy mint ha nincs.://
Nekem legalábbis nem ez az ami számít.
nekem személy szerint nem az számit. legyen ápolt,hűséges,szeressen mindennél jobban, ezt mutassa ki,legyen figyelmes és egyben legyen a lelki társam,passzoljunk az ágyban.
Őszintén,ha sok pénze van,de nem tud kielégíteni,agyon csal,csajozik,mégis mit kezdjek a pénzével?:)ez megalázó lenne.
Annyi számit MAX hogy jól esne ha mondjuk havonta 1X egy gyrosra meghívjon vagy egy kávéra,amit együtt iszunk meg.Ha már dolgozik és nem tanul,van saját keresete és havi 1kávéra viszont nincs pénze akkor lehet valami szerencsétlen pasival kezdtem :D
22L
Még nem hallottam csajokat azon tanakodni, hogy:
- A Trabantos Bélával menjek el randizni, vagy a Porsche-s Jánossal?
"rassz"-függő. ránézésre megmondani, melyik megy csak a pénzre...pink ruci, szaracén-bőr, 6kg smink ismerős?
nekem ilyen ismerőseim nincsenek hál' istennek.
Férfi vagyok, de azért annyit elmondhatok, hogy a lányok többségének az a jó, ha van annyi pénzed, hogy kényelmesen megélj és ne szűkölködj. Egy ilyen férfival biztonsággal tervezhetnek hosszabb távra, de nem azt jelenti, hogy a pénzre hajtanak. Értelmesebb nők, nem várják el, hogy mindig te fizess mindenhol, sőt örülnek, ha néha ők állják a fizetni valót.
Persze vannak kur.vák, akik arra gerjednek, ha a Merci kulcsa megcsörren, de a pasi számára is csak egy dugást jelent ilyen nő és nem fog komoly kapcsolatba kezdeni vele.
Szóval a pénz nem minden, de nem árt ha van. Inkább szerelem legyen a többi már együtt megoldható.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!