Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok csak őszintén névtelenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok csak őszintén névtelenül jó?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi gazdag, akkor az már egy nagy előny nektek? Összejönnétek vele azért mert gazdag nem nézz ki rosszul jófej stb... de, hogy inkább gazdag? Idáig akit személyesen kérdeztem nem dehogy is a pénz nem számít az volt a válasz... De szerintem sokan hazudtak! Lányok szerintetek a pénz számít?
2011. jan. 9. 23:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy tönkre tud tenni egy kapcsolatot ha van, úgy mint ha nincs.://

Nekem legalábbis nem ez az ami számít.

2011. jan. 10. 00:01
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2011. jan. 10. 00:21
 13/22 anonim ***** válasza:
nekünk felváltva van pénzünk egyszer neki, egyszer nekem és megosztjuk, nekem egyáltalán nem számít. volt olyan barátom, akit folyamatosan nekem kellett meghívnom mindenre, mert fizetésnél derült ki mindig, hogy "jaaj, megint nincs nálam pénz", mondjuk ez a másik véglet, nem azt mondom, hogy mindent a srácnak kell fizetnie, de ezt nehezen tűrtem már a végefelé.
2011. jan. 10. 01:39
 14/22 anonim ***** válasza:

nekem személy szerint nem az számit. legyen ápolt,hűséges,szeressen mindennél jobban, ezt mutassa ki,legyen figyelmes és egyben legyen a lelki társam,passzoljunk az ágyban.

Őszintén,ha sok pénze van,de nem tud kielégíteni,agyon csal,csajozik,mégis mit kezdjek a pénzével?:)ez megalázó lenne.

Annyi számit MAX hogy jól esne ha mondjuk havonta 1X egy gyrosra meghívjon vagy egy kávéra,amit együtt iszunk meg.Ha már dolgozik és nem tanul,van saját keresete és havi 1kávéra viszont nincs pénze akkor lehet valami szerencsétlen pasival kezdtem :D

22L

2011. jan. 10. 03:07
 15/22 anonim ***** válasza:

Még nem hallottam csajokat azon tanakodni, hogy:

- A Trabantos Bélával menjek el randizni, vagy a Porsche-s Jánossal?

2011. jan. 10. 04:18
 16/22 compactegon ***** válasza:

"rassz"-függő. ránézésre megmondani, melyik megy csak a pénzre...pink ruci, szaracén-bőr, 6kg smink ismerős?

nekem ilyen ismerőseim nincsenek hál' istennek.

2011. jan. 10. 08:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, de azért annyit elmondhatok, hogy a lányok többségének az a jó, ha van annyi pénzed, hogy kényelmesen megélj és ne szűkölködj. Egy ilyen férfival biztonsággal tervezhetnek hosszabb távra, de nem azt jelenti, hogy a pénzre hajtanak. Értelmesebb nők, nem várják el, hogy mindig te fizess mindenhol, sőt örülnek, ha néha ők állják a fizetni valót.

Persze vannak kur.vák, akik arra gerjednek, ha a Merci kulcsa megcsörren, de a pasi számára is csak egy dugást jelent ilyen nő és nem fog komoly kapcsolatba kezdeni vele.

Szóval a pénz nem minden, de nem árt ha van. Inkább szerelem legyen a többi már együtt megoldható.

26F

2011. jan. 10. 09:56
 18/22 anonim ***** válasza:
sosem vallanák be...
2011. jan. 10. 13:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 10. 15:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. De tényleg. Ha nem egy lusta dög, és amiatt nincs pénze, akkor nagyon nem számít (: De ha csak lusta dolgozni, és azért kéne szűkösen élni, akkor pá...jó ez nem teljesen válasz a kérdésre, bocsi (: Tehát NEM. Nekem az is elég lenne, ha egy kicsike házacskában, épp normális körülmények között megélni, ha tényleg szeretjük egymást (:
2011. jan. 19. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!