Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti elmennétek? Lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elmennétek? Lent.

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe úgy érzem beleszerettem... vagy lehet nem is szerelem még de már valami egész közeli. Kaptam jeleket, elég sokat ami azt illeti, hogy részéről is több a dolog mint barátság... de nem tudom. Lehet csak beképzelem magamnak a jeleket, mert szeretném ha lennének...

Facebookon mindig bejelöl, meg meghív különböző eseményekre. Most is meghívott egy ilyenre. Szívesen mennék, de rajta kívül nem lesz egy ismerősöm se... Úgyhogy nem tudom mit csináljak..

Elmenjek egyedül aztán majd ott meglátom mi lesz? Félek hogy nem is lesz semmi és olyan ciki ha egyedül vagy...

Nem tudom mit csináljak. Ti mit tennétek?

2011. jan. 9. 20:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nah akkor még kitalálom hogy hogy legyen...:)
2011. jan. 9. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért vinnéd a barátnődet, nehogy egyedül legyél. De azonnal dobnád, ha odajön a srác. Nem túl korrekt.

A leírásod alapján fiatalok vagytok. Tapasztaltabbként is igaz, hogy minél nagyobb társaságban van a kiszemelt lány, annál nehezebb leszólítani.

Tudom, hogy te most amiatt az egy srác miatt mész, de ez nem jó hozzáállás. Azért menj, hogy jól érezd magad, bármi is történik.

Ajándékot tényleg nem kell vinned.

2011. jan. 10. 07:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Persze, a cél, hogy jól érezzem magam, ez nem vitás. A barátnő kérdést még nem tudom hova tenni... Ha viszem is, tudni fog róla hogy mi lesz a szerepköre, és ha feltűnik a srác, nem fog megsértődni ha utána inkább vele lennék.

De még nem biztos hogy viszem... Igazából fel tudom én találni magam az ilyen helyeken általában, mindig akad egy két ismerős. Csak nem szeretek egyedül menni.

2011. jan. 10. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!