Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elmennétek vele randira?
Ha egy pasi akit nem ismertek, nem ronda, de nem az esetetek külsőre, odamenne hozzátok, mondjuk az utcán, iskolában stb. és bemutatkozna meg mondjuk bókolna valamit és ezután elhívna pl moziba vagy kávézni, elmennétek vele? És ha igen, miután kicsit megismertétek rájöttök h huu baromi jó fej, de külsőre még mindig nem jön be.
Szal ti mit tennétek? Összejönnétek v "inkább csak legyünk barátok"?
Ezt azért kérdezem mert azt tudom h a pasiknál ez hogy működik és most szeretném tudni h nálatok hogy mennek ezek a dolgok!
20/F
Miért gáz, ha valaki utcán szólít le? elismerésre méltó a bátorsága.
Kérdező, ha érzel vonzalmat iránta, akkor hajrá, ha meg nem, akkor esetleg csak egy barát lehet belőle.
jó nem úgy mennék oda h még életemben nem láttam a csajt, hanem mondjuk egy suliba járunk és eddig mindig csak elmentünk egymás mellett
v mondjuk állunk a buszmegbe már 5 perce és nagyon bejövős..de ha nem lépek akk életem végéig bánni fogom, mert max azt mondja h nem
de én szeretném tudni h ilyen esetben, úgy nagy átlagba mire számíthatok:D
ha már egy valaki komolyan azt mondja h ha a randi után bejövök és a külső akk már nem számít, akk már az sztem jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!