Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elmennétek? Lent.
Van egy srác, akibe úgy érzem beleszerettem... vagy lehet nem is szerelem még de már valami egész közeli. Kaptam jeleket, elég sokat ami azt illeti, hogy részéről is több a dolog mint barátság... de nem tudom. Lehet csak beképzelem magamnak a jeleket, mert szeretném ha lennének...
Facebookon mindig bejelöl, meg meghív különböző eseményekre. Most is meghívott egy ilyenre. Szívesen mennék, de rajta kívül nem lesz egy ismerősöm se... Úgyhogy nem tudom mit csináljak..
Elmenjek egyedül aztán majd ott meglátom mi lesz? Félek hogy nem is lesz semmi és olyan ciki ha egyedül vagy...
Nem tudom mit csináljak. Ti mit tennétek?
Hogyan hív el téged? Mint mindenkit, vagy téged külön hív valamilyen eseményre, külön levélben?
Veszteni nem veszthetsz semmit, legfeljebb lesz egy unalmasabb estéd, de ebből is tanulsz, hogy legközelebb nem mész vele sehova. Ha meg minden jól sül el, akkor jól jártál. Szóval én mindenképp elmennék a helyedben. Persze fiú vagyok, de tudom, hogy nincs veszteni valód.
Második válaszoló... Lol:p Nem hiszem hogy ez így lenne de mindegy:)
Hát nem tudom hogy mást hogy hívott meg, én is automatikus emailt kaptam, hogy meghívtak. De nem ő szervezi az eseményt, szóval rendesen nem ő hívta a többieket se, csak őt is hívták, és ugye van olyan opció hogy te is hívhatsz meg még másokat is...
Én is arra hajlom, hogy elmegyek. Jobb megbánni hogy elmentem mint megbánni hogy nem mentem el alapon... gondoltam elhívom egy barátnőmet, hogy mégse egyedül menjek, megiszunk valamit, és ha nem történik semmi akkor hazamegyek...
Különben szülinapja is lesz szóval ez megint olyan hogy nem tudom hogy vigyek is majd valamit vagy ne (az esemény nem szülinapi bulinak van feltüntetve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!