Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Milyen kisebb ajándékokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen kisebb ajándékoknak, figyelmességeknek örültök?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Azt értem, hogy lányoknak virág, bonbon stb. :)

De a fiúknak mit lehet?

Nyitott vagyok mindenre, akár virágot is veszek, ha azt kell :D de most komolyan, pasiknak mivel lehet így kedveskedni?

2009. jan. 30. 00:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Akkor úgy látszik, csak én érzek magamban hatalmas vágyat, hogy elvigyem vacsorázni meg állandóan vegyek neki valamit, ékszert, órát meg akármit :D lehet nővel kéne járnom :DD

A törődés, odafigyelés általában meg van, sőt minden mozdulatomban benne van, hogy szeretem. Csak annyira nem bírok magammal, ennél többet akarok neki adni :) sőt nem csak neki, a legtöbb pasimnak is ha szeretem.

Köszönöm a válaszokat, plüssállatra sosem gondoltam volna, ha agyonütnek se :)

Ha még van valakinek ötlete nyugodtan írhat, de köszönöm az eddigieket is.

2009. jan. 30. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Pl. gravírozott toll, plüss szíves kulcstartó. De én pl. jobb szeretek magam készíteni vmit. Pl. csináltam már neki perselyt, egy mini könyvet egy szép idézettel (Képzeld, könyvet írok szerelmünk történetéről! Már készítettem egy csodaszép füzetet és beszámoztam az oldalait. Remélem együtt írom tovább Veled!). Csináltam neki csodaszép vacsit, szépen kidekorált asztallal (gyertyafény, szívek, csillogó konfettik...piros-fehér-arany színösszeállításban), természetesen magam főztem.
2009. jan. 30. 15:41
 13/13 anonim válasza:
100%
Vegyél neki valmi jó pólot szépen csomagold be te neki:) annak biztos örülni fog de télleg ha nyakába ugrassz és adsz neki egy jo mélly csókot annál nagyobb ajándékot nehezen tudsz neki adni:)
2009. febr. 1. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!