Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mi a sorsa az ajándékoknak?
(fényképezőgép, telefon, ruhák, aranynyaklánc, 2 aranygyűrű,plüssmacik,és egyéb tárgyak)
Mi ezeknek a sorsa???
Visszaadjuk?Kidobjuk?Megtartjuk?
Tőlem ezeket az exem nem kérte vissza.
Féléve szakítottunk miatta.
Nagyon szerettük egymást sőt valószínű még most is.Csak neki van egy barátnője(nagyon leadta a büszkeségét hisz egy nagyon fekete egyáltalán nem okos semmi szépségű roma csajra.)
Most jutottam el-most pakolom el a dolgokat.Plüss macikat, fényképeket.
Viszont nem tudom hogy hogyan illik?Adjam vissza a fényképezőgépet telefont ruhákat?Vagy a ruhákat égessem el?
attól függ, milyen hosszú volt a kapcsolat.
Én az egyik exemtől néhány hét járás után kaptam ruhákat, ezeket a szakítás után kifizettem neki (postaládába, borítékba tettem, mert személyesen természetesen nem fogadta el, de a lelkiismeretem miatt nem tudtam elfogadni 2-3 hét után ilyen ajándékot)
A több éves kapcsolatom szakítása után a ilyen emlékeket szépen bepakoltam egy dobozba, és ott várják jobb sorsukat... :)
Monjuk az ilyen nagyobb értékeket (fényképező, telefon, ékszer) nem tudom... Ilyen nagy értékeket nem ajándékoztam...
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!