Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után mi a sorsa az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mi a sorsa az ajándékoknak?

Figyelt kérdés

(fényképezőgép, telefon, ruhák, aranynyaklánc, 2 aranygyűrű,plüssmacik,és egyéb tárgyak)

Mi ezeknek a sorsa???

Visszaadjuk?Kidobjuk?Megtartjuk?

Tőlem ezeket az exem nem kérte vissza.

Féléve szakítottunk miatta.

Nagyon szerettük egymást sőt valószínű még most is.Csak neki van egy barátnője(nagyon leadta a büszkeségét hisz egy nagyon fekete egyáltalán nem okos semmi szépségű roma csajra.)

Most jutottam el-most pakolom el a dolgokat.Plüss macikat, fényképeket.

Viszont nem tudom hogy hogyan illik?Adjam vissza a fényképezőgépet telefont ruhákat?Vagy a ruhákat égessem el?

2010. okt. 10. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek? :S Ha még most is érzel valamit iránta, akkor pedig mondd meg neki, ne nekünk..
2010. okt. 10. 12:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem mondom mert nem érdekel nem fogok vele azután összejönni hogy hempergett egy olyannal
2010. okt. 10. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

attól függ, milyen hosszú volt a kapcsolat.

Én az egyik exemtől néhány hét járás után kaptam ruhákat, ezeket a szakítás után kifizettem neki (postaládába, borítékba tettem, mert személyesen természetesen nem fogadta el, de a lelkiismeretem miatt nem tudtam elfogadni 2-3 hét után ilyen ajándékot)

A több éves kapcsolatom szakítása után a ilyen emlékeket szépen bepakoltam egy dobozba, és ott várják jobb sorsukat... :)

Monjuk az ilyen nagyobb értékeket (fényképező, telefon, ékszer) nem tudom... Ilyen nagy értékeket nem ajándékoztam...

25/f

2010. okt. 10. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
4éves kapcsolat volt
2010. okt. 10. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én az összes dolgot, amit az exemtől kaptam, vagy csak rá emlékeztetett, bedobozoltam, és felraktam a polc legtetejére, de előtte az ágyam ágyneműtartó részében volt, csak zavart a tudat, hogy miközben szexelünk a párommal, a doboz alattam van...:) De ott a polc tetején nincs szem előtt, meg oda csak az olyan dolgokat rakom, amit nincs szívem kidobni, de már nem kellennek.
2010. okt. 10. 16:57
 6/6 nagyviri ***** válasza:
Én is mindent bedobozoltam, és egy darabig őtizgettem otthon. Aztán, amikor rájöttem, hogy úgy se venném elő soha többé, akkor elvittem a máltai szeretet szolgálatnak, örömmel vették. Az arany karláncból meg már már nem használt arany ékszerből csináltattam egy láncot magamnak, és már ez sem emlékeztet rá.
2010. okt. 11. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!