Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen apró ajándékoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apró ajándékoknak örülnek a lányok?

Figyelt kérdés

Most inkább a lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen ajándékoknak örülnétek.

Apróságokra gondolok, nem 1 BMW-re. :)

2009. jan. 27. 14:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
virág, bonbon
2009. jan. 27. 14:42
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

inkább virág....mivan ha épp fogyózik a csaj :D.

A virágot minden csaj szereti

2009. jan. 27. 14:44
 3/17 A kérdező kommentje:
:D Nemhiszem hogy fogyózna. A virág az nem olyan megszokott?
2009. jan. 27. 14:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy...:) a virág kitűnő ötlet,hidd el! Minden lány imád virágot kapni,szuper érzés! Nem is tudom a fiúk miért olyan tartózkodók ma már a virággal kapcsolatban,kevés jobb ajándék van tőle!
2009. jan. 27. 14:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
a virág szineinek jelentése van , 10alatt csak páratlan számuvirágot adj neki , legyen piros szinü amivel a szeretetet,szerelmet jelképezed, mindennö örül a virágnak .. ameik nem , az nem nö
2009. jan. 27. 14:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem a férjem időről időre mindig meglep 1 szál vörös rózsával. Nem szoktam rá számítani, mert valahogy mindig úgy időzít, hogy rá sem gondolok.

Jó ajándék egy parfüm, egy ékszer ( nem briliánsra gondoltam, hanem pl. egy medál a láncára ), egy könyv, ha ismered az ízlését ( szakácskönyv illúzióromboló ). Egy cd, egy film, egy vacsora meghívás, vagy ami a legjobban tetszett nekem, egyszer a férjem hazajött a munkából és azt mondta öltözz, megyünk. Azt sem tudtam mit kapjak magamra hirtelen, nem volt nagy dolog, csak levitt a folyópartra sétálni és nézni a fényeket, de nekem ez volt a legaranyosabb, legszívhezszólóbb ajándéka.

2009. jan. 27. 15:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Ok . Köszi szépen mindenkinek. Majd kiderül hogy nő-e:)
2009. jan. 27. 15:01
 8/17 anonim ***** válasza:
96%
Egy szál rózsa!Vörös.
2009. jan. 27. 15:02
 9/17 anonim ***** válasza:
97%

Szia! Én lány vagyok. Épp a jómúltkor tettem fel itt azt a kérdést, h ki milyen gyakran kap a kedvesétől virágot (ha kap). Én is virágra szavaznék. Vörös rózsa tényleg nagyon jó. De ha lila orchideát vinnél sem hiszem h faképnél hagyna a csaj...sőt :) A virág a legjobb, én is nagyon szeretnék már kapni, de süket fülekre találok.

(Ha vki mondaná h vesz nekem BMW-t akkor egy új X6-ost szeretnék :D)

2009. jan. 27. 15:13
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Virág.

Esetleg valami romantikus film dvd-n amit otthon együtt megnéztek összebújva :)

2009. jan. 27. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!