Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen apró ajándékoknak örülnek a lányok?
Most inkább a lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy milyen ajándékoknak örülnétek.
Apróságokra gondolok, nem 1 BMW-re. :)
inkább virág....mivan ha épp fogyózik a csaj :D.
A virágot minden csaj szereti
Engem a férjem időről időre mindig meglep 1 szál vörös rózsával. Nem szoktam rá számítani, mert valahogy mindig úgy időzít, hogy rá sem gondolok.
Jó ajándék egy parfüm, egy ékszer ( nem briliánsra gondoltam, hanem pl. egy medál a láncára ), egy könyv, ha ismered az ízlését ( szakácskönyv illúzióromboló ). Egy cd, egy film, egy vacsora meghívás, vagy ami a legjobban tetszett nekem, egyszer a férjem hazajött a munkából és azt mondta öltözz, megyünk. Azt sem tudtam mit kapjak magamra hirtelen, nem volt nagy dolog, csak levitt a folyópartra sétálni és nézni a fényeket, de nekem ez volt a legaranyosabb, legszívhezszólóbb ajándéka.
Szia! Én lány vagyok. Épp a jómúltkor tettem fel itt azt a kérdést, h ki milyen gyakran kap a kedvesétől virágot (ha kap). Én is virágra szavaznék. Vörös rózsa tényleg nagyon jó. De ha lila orchideát vinnél sem hiszem h faképnél hagyna a csaj...sőt :) A virág a legjobb, én is nagyon szeretnék már kapni, de süket fülekre találok.
(Ha vki mondaná h vesz nekem BMW-t akkor egy új X6-ost szeretnék :D)
Virág.
Esetleg valami romantikus film dvd-n amit otthon együtt megnéztek összebújva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!