Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen kisebb ajándékoknak, figyelmességeknek örültök?
Lány vagyok. Azt értem, hogy lányoknak virág, bonbon stb. :)
De a fiúknak mit lehet?
Nyitott vagyok mindenre, akár virágot is veszek, ha azt kell :D de most komolyan, pasiknak mivel lehet így kedveskedni?
Hát fiúknak azért nincs kitalálva semmi ilyen, mert inkább ők szoktak ajándékozni jobb esetben ;)
De ha mindenáron kedveskedni akarsz, ami egyáltalán nem baj;) , szerintem a csokit kevesen vetik meg, de annál is jobb, ha valami jó kis süteményt csinálsz barátodnak.
Ha kollégista (én az vagyok, így nehezen hagyható ki a gondolatmenetemből :P ) akkor bármi főtt élelem nagy mennyiségben :)
És egy üveg sört sem vetünk meg ;) - persze csak 18+ :D
üveg sör ez annyira romantikátlan, inkább egy rekesz :D
de előttem szólónak van igaza süti csoki
Férfi létemre válaszolok...
Semmilyennek...Ha a hölgy (adott esetben te) osztatlan figyelmét,törődését,kedvességét,szeretetét élvezhetjük,az túltesz bármilyen ajándékon.:)
Ha nagyon ajándékot akarsz venni,ajánlom a kisebbeket,pl egy kis plüss maci,stb...
Egy férfit nem az ajándék hatja meg,hanem hogy kitől kapja...:)Ha veszel neki egy picike macit,ami egy szívet szorongat,a leghidegebb szívet is mosolyra,s örömre készteti:) -Reaper- [22/F]
Attól függ milyen régóta ismered,együttjártok vagy barátok vagytok?
Ha ismered az izlését lehet pl:nyakkendő,after shave ha nincs naptára még év eleje van az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!