Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a külső?
Tudom , hogy ez sablon kérdés , de jelenleg ahogy most kinézek ugyérzem , hogy 50-ből ha 1 csajnak bejövök ..
Képet nemrakok fel , ha lekéne írnom , átlagosnál sztem jobban nézek ki , zselézett haj , szolárium , piercing , barna szem , 180 magas.
Elszántam magam , hogy nekiállok edzeni , és nyáron veszek egy régebbi bmw-t , talán akkor felvigyelnek rám a nők ( egyenlőre most csak rondább csajok nyomulnak )
már le is írtad az okot.
ha elég bunkó vagy, akkor mit vársz?
ez sugárzik is rólad, ha meg sem szólalsz, nem teszel semmit, akkor is érződik.
amúgy miket csinálsz, hogy bunkónak tartanak?
ez nem olyan nagy gond, ha a lányokkal udvarias vagy, nem lenéző hangnemben beszélsz velük.
szerintem jó lenne, ha összejönnél egy rondább lánnyal, aki hajt rád, mégha Neked nem is tetszik.
a nők/lányok jobban érdeklődnek egy olyan pasi után, akinek van valakije, de nem azért, hogy direkt belerondítsanak a kapcsolatba, hanem ez már figyelemfelkeltő számukra, nem lehetsz olyan rossz pasi lehetsz, ha van barátnőd.
akkor magabiztosabb leszel, még akkor is, ha nem jön be a nő, akkor jobban tapadnak a nők, ha van valakid, hidd el.
meg legalább gyakorlatozhatsz addig az ideiglenes barátnődön, hogy hogyan viselkedj, miről dumáljatok, mi érdekli a csajokat, ilyesmi.
utolsó :
pont most napokban volt egy csaj , aki nyomult rám , gond csak az , hogy nagyon nem jön be :D ( átlagos kinézetű kb )
gondoltam rá , hogy azért összejövök vele , hogy igy talán jobban tapadnak a nők ( amit tapasztalatból tudok ) de most van egy másik csaj is , akivel lehet , hogy lesz valami , addig még nem akarok lépni
na, hátha összejön.
várj egy hónapot, aztán ha nincs eredmény, válassz egy csúnyábbat.
ha meg akad szebb, lecseréled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!