Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít a külső?
Tudom , hogy ez sablon kérdés , de jelenleg ahogy most kinézek ugyérzem , hogy 50-ből ha 1 csajnak bejövök ..
Képet nemrakok fel , ha lekéne írnom , átlagosnál sztem jobban nézek ki , zselézett haj , szolárium , piercing , barna szem , 180 magas.
Elszántam magam , hogy nekiállok edzeni , és nyáron veszek egy régebbi bmw-t , talán akkor felvigyelnek rám a nők ( egyenlőre most csak rondább csajok nyomulnak )
utolsó :
akkor mivel lehet gond ?
bár sokak szerint elég bunkó vagyok ,de azon próbálok változtatni
Ez kisugárzas kérdése szerintem.
Tegnap nyomottul éreztem magam, mint egy senki és nem is nézett Rám egy csaj sem, viszont ha jó napom van látszik rajtam, magabiztosabb vagyok és olyankor néznek ám szép számmal.
piercing-el nekem nincs bajom. nekem is van 2. :D
18L
Most akkor dugni akarsz vagy egy rendes párkapcsolatot? Ha az első akkor foglalkozz csak a BMWvel, ha a második akkor gondolkodj el, hogy a fenti leírás mit is árul el rólad és min kellene változtatni.
Magára a kérdésre a válasz az, hogy számít. Jó esetben nem túlnyomó részt és nem is kizárólagosat. De idéznélek: "egyenlőre most csak rondább csajok nyomulnak" Vagyis téged sem érdekelt különösebben, hogy milyen is lehet a csaj személyisége, vagy hogy éppen milyen jó az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!