Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet első randin virágot adni a lánynak?
" Nem, ki akar cipelni egesz ido alatt egy szal gazt? Meg mar olyak kozhelyes, es azt hinnem a fiu mar biztos a dolgaban pedig meg alig ismer..."
A te lelkedet is komoly csorbák érték az életed alatt.. Hát ilyen ridegen viszonyulni valamihez... Az előző barátnőm volt pont ugyan ilyen. Annyira komplexusos embert még az életemben nem láttam másikat, mint amilyen ő volt... Pont ugyan így vélekedett.. És őt elég sok negatívum érte kisgyermek korában...
van olyan lány aki örül neki, de lehet vele bukni. azzal viszont nem lehet bukni ha nem viszel. szóval szerintem nem a legjobb ötlet. kivéve persze ha amugy régóta ismered, és haveri baráti szinten vagytok, és ugy gondolod komolyabb szintre kéne lépni. de egy kb ismeretlennek nem jó ötlet szerintem.
na meg amit már irt valaki, arra főleg vigyázz nehogy hozzászokjon hogy mindig kap valamit. mindig ugy kell meglepni hogy ne számitson rá :)
persze, ha hozzászokik hogy kap valamit, és egyszercsak nemkap, az is lehet meglepetés, de gondolom te sem kellemetlen meglepetésekkel akarsz maradando emlékeket szerezni a lánynak :)
művirágot!!!
szakítás után visszakérheted, és viheted a következő csajnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!