Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira vigyek virágot?
Figyelt kérdés
Elhívtam randizni egy csajt, és viccből mondta, hogy majd kijön elém az állomásra, és hoz virágot meg rózsaszirmokat fog szórni. :D
Ez most jel akart lenni, hogy szeretne virágot kapni vagy mi? xD
Még sosem vittem ajándékot első randira. Szerintem még oda nem kell.
17/F
2011. máj. 25. 18:05
1/8 anonim válasza:
Ha igényt tartrá a partnered akkor vigyél. A poént amit elsütött nem hiszem hogy célzás akart lenni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem célzás volt. Viccelt. Nem kell vinni. De nem hiszem, hogy megsértődne. Inkább, ha emlékszik arra amit mondott, kedves poénnak fogná fel.
3/8 anonim válasza:
Valahol olvastam,hogy a nők nem szeretnek virágot kapni az első randin.
4/8 anonim válasza:
jaj de hülye vagy, miért kellett ezt itt megkérdezni?
Így lehet el sem megyek a randira :)
5/8 anonim válasza:
vigyél az olyan aranyos. én örülnék neki:)
6/8 anonim válasza:
ez tutii nem célzás volt :D
de amúgy én erősen ajánlom, hogy vigyél ;)) biztos, hogy nagyon fog neki örülni, és megjegyzi magában, hogy milyen aranyos vagy :) gáznak pedig egyáltalán nem gáz!:)
16/L
7/8 anonim válasza:
szerintem sem gáz, szerintem aranyos, és én a helyedben tuti vinnék. meg minden fiú helyében. főleg ha nem egy romantikus alkat vagy, akkor meg duplán is fog örülni. :)
2OL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!