Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert nem ad valaszt?
Szerintem ha fizetsz neki egy hónap Word of Warcraft-ot attól biztos felizgulna.xD
Amúgy ha normális csávó átgondolja a dolgot és igent mond neked. Kérd meg hogy gondolja át.
Bár nekem már az is sok szerintem elég töketlen lehet (már bocs).
18/F
Mit vársz egy olyan fiútól akinek soha nem volt még barátnője???
Ha annyira akrod akkor te kezdeményeezz mert lehet hogy a srác túl puding...
hívd el beszélgetni moziba sétálni stb és akkor lessz rá időd bőven lesmacizni...Lehet hogy a srác nem meri megtenni akkor rajtad a sor...fogjad a kezét ha mentek valahova...sok sok puszival lázsd el ha ezekután sem smacizik akkor utána megerőszakolhatod:):):) bocs hogy mókás kedvemben vagyok!!!és akkor kérsz egy rágót?(a szádból kínálod) vagy puszilod ő az arca két részén egyre közelebb és egyre többször,vagy csak lekapod aztán tsá XD szerintem egyik dologból sem lehet bajod...
Sok sikert!
Ui:vegyél pólot olyat amin window7 felirat van:):):) vagy van rajta egy kokca,vagy hívd el wlan partyra,vagy küldj smacit emailben,(nehalgass rám) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!