Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek el kerülni a csajok, ha tényleg tetszenek? (Sok választ légyszi)
Nem vagy sz@r csávó. Szoktam tetszeni lányoknak. Viszont ha ők elkezdenek tetszeni nekem, akkor már a NÉZÉSEMtől is elkezdenek kerülni. Kifejezetten rettegnek tőlem. Elkerülnek, nem néznek rám. Menekülnek.
Ennyire besz@rnak, ha valaki vágyik rájuk vagy mi van? Derogál nekik, hogy dobog a szívem, ha rájuk nézek?
Lehet, hogy belejátszik, hogy sokat szenvedtem régen és ez valamennyire átjön. Sérült vagyok lelkileg. De én nem akarok ezektől a csajoktól semmi rosszat. Miért kell ezért engem utálni?
Az az érzésem, hogy rájuk nézek őszinte szívvel, akkor meglátják a lelkemben azt a végtelen szomorúságot. Talán ettől rettennek meg. De lehet ez tökre baromság. Várom a válaszokat!
23F. Évek óta így van ez a jelenség. Mondjuk úgy 6-8 éve.
Is-is. Plátói is, de volt olyan, hogy tök jól elvoltunk a lánnyal. Látott az uszodában és rámgerjedt. Dumálgattunk. Viszont amikor eldöntöttem, hogy hajtok rá és úgy néztem rá, akkor többet nem beszélt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!