Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Voltatok úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok úgy, hogy visszautasítottatok egy fiút -esetleg többször is- és azt a későbbiekben megbántátok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A tegnap 23:52-es vagyok. Az egyik lány iránt nem éreztem semmit pusztán bejött, udvaroltam neki próbálkoztam nála ő visszautasított. Később összejöttem egy másik lánnyal találkoztunk, egyszercsak azt mondja most már megbánta hogy elhajtott, most már összejönne velem. Mondtam neki már késő bánat mással járok. A másik nő aki megbánta hogy elutasított, ő belé még most is szerelmes vagyok lassan két éve. Ő is visszautasított meg jött azzal csak barátok. Ő lediplomázott hazaköltözött. Aztán egy évre rá, nem rég bevallotta most már másként döntene, és nem is ment volna haza. A gond hogy van pasija, de hát eléggé szeretem őt ahhoz hogy várjak rá egy ideig. Ennyi nagyjából a sztori.
2011. jan. 4. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:
nem
2011. jan. 6. 22:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Én igy ugyanigy vagyok.És azota is csak bánom a dolgot.

MIndig mondta, hogy szeret .s sokszor megkért, de nemet mondtam, mert féltem, hogy mások mit fognak gondolni....:S

most meg itt vagyok nélküle és már 8hónapja csak miatta szomorkodok

de magamnak köszönhetem...

2011. jan. 7. 00:29
 14/15 anonim ***** válasza:

én is voltam/vagyok így, hogy vissza utasítottam egy fiút mivel ő fiatalabb, de most mar megbántam és most már sajnos csak barátok vagyunk

18/L

2011. jan. 7. 02:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki nagyon bejött nekem mindig kapcsolatot kezdtem vele, akkor is ha minden rosszat mondtak róla, vagy akár 7 év volt a korkülönbség (néha nálam, néha a partnernél, mármint értitek :)) ) . Ha nem tettem volna most azon agyalhatnék vajon mi lett volna ha........ Persze volt köztük olyan akit utólag ki is hagyhattam volna..... de az is akivel évekig éltem együtt, és nagyon szerettem. Szóval nem kell gyávának lenni!!
2011. jan. 7. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!