Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy visszautasitottatok valakit, és később rájöttetek, hogy hibáztatok?
Figyelt kérdés
Lányok. Volt már olyan, hogy visszautasitottatok valakit (mondjuk mert túl hamar jött volna egy nemrég lezárt kapcsolat után, rosszkor rossz helyen, valamilyen reményt nem váltott be, rájöttetek, hogy nem válogathattok annyira) és később (akár hónapok után is) rájöttetek, hogy mégsem kellett volna, túl szigorú voltam hozzá?2010. okt. 16. 00:46
1/6 anonim válasza:
Nem. Még ilyen nem volt nekem. Ha valakinek kiraktam a szűrét azt komolyan is gondoltam és ma sem venném őket vissza!
2/6 anonim válasza:
Nem. Tudom mit mikor. Ha korai lenne a srác érkezése, megmondanám, bocs kishaver, de most vagy túl egy szakításon és szeretném kiheverni. Szóval nem. Nem szeretek játszani a másikkal.
3/6 anonim válasza:
Igen de volt ám.. aztán szerencsére elkezdtük beszélgetni majd találkoztunk és jártunk is egy ideig :)
Szóval mondhatni jól alakult végeredményben :)
4/6 anonim válasza:
Nem! Ne áltasd magad, a lány nem véletlenül utasított vissza, és ha utólag mégis "rádbeszéli magát", hidd el, nem lesz abból hosszútávon semmi jó. Keress olyat, akinek egyértelműen bejössz.
5/6 A kérdező kommentje:
nem álltatom magam, azért általánosságban meg lehet kérdezni...
2010. okt. 18. 14:20
6/6 anonim válasza:
Velem igen baromira tetszett 1 srác és nagyon akartam vele járni közben megismerkedtem 1 másikkal.Barátkoztunk ő többet akart én mondtam hogy nekem most nagyon tetszik valaki szóval nem fog összejönni.Aztán ahogy többet beszélgettünk rájöttem hogy Ő kell nekem annyira megfogott benne valami vártam hogy lássam,hogy beszélgessünk,kerestem,a másik meg valahogy feledésbe merült.És bevallottam neki hogy megfogott és mégjobban megakarom ismerni,először hülyének nézett és sokat kellett bizonygatnom hogy valami megváltozott bennem,elhitte 65 napja járunk és nem bántam meg:)Minden nap 1 csoda vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!