Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent a mai napokba? Es mert van ez?
Nem minden lány ilyen:)
Csak meg kell találni az rendes csajokat:)
Az olyanok, akiket te mondtál, azok valószínű nem érdemlik meg, hogy normális pasijuk legyen;)
Én a magadfajta fiúkat szeretem.:)
16/L
Hagyjuk már a nyelvtant. Mindenki tudja, hogy az szinte teljesen lényegtelen. A kérdésre válaszolnátok inkább.
A csajok általában nem szeretik a szégyenlős fiúkat. Azokra buknak, akik jól néznek ki és tökösek is.
Engem szemely szerint taszitanak az ilyen fiuk...
Lehet azert, mert en olyan csaladban nottem fel, hogy mindenki rendes mindenkivel, senki nem iszik, nem fuvezik, nem cigizik; es annak idejen ram volt parancsolva, hogy nehogy elkapnak fuvezni vagy valami. Szoval nekem alapbol nem kellenek ilyen "nagymeno" fiuk! Szerintem egy ilyen macho fiuval nem lehet esetleg hosszutavra tervezni...
17/L
Szerintem jó fej lehetsz, de az tény, hogy ha nem reklámozod magad, akkor a többség észre sem vesz. Én például az olyan pasikat szeretem mint te is.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!