Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK tortent mar ilyen?
Figyelt kérdés
Ha van egy lany akit visszautasitottatok meg anno volt olyan mar hogy idokozben rajottetek hogy megis tetszik? ha igen, elmondtatok neki vagy feltetek elmondani?2011. márc. 29. 19:16
1/3 anonim válasza:
Már történt ilyen velem, de az kicsit más volt, mivel amikor még ő akart engem, akkor én 13-14 éves voltam, ő pedig 11-12. Fél évtized múlva, amikor már nővé érett a kicsi lány, beleszerettem. Neki viszont nem kellettem. :-(
2/3 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen.Össze jöhettünk volna ha akkor nem vagyok balfék.Ennek már sok éve(kb 5-6)Nem rég elmondtam a lánynak azt amit érzek és szerintem örült neki de mégis elutasított.Sokat csalódott már és nem bízik a pasikban amit megértek.
3/3 anonim válasza:
Én lány vagyok de velem történt már ilyen :) 14 éves voltam mikor nagyon tetszett egy fiú ő akkor 18-19 volt, és mikor felvettem volna msn-re, elutasította a kérelmet. A közös haverunknak azt mondta hogy még " nem tudom megülni a bikát " . Nos ezen jót röhögtem. Azóta 2 év telt el és most bepróbálkozott de elküldtem a messzeségbe. :) És már többször volt ilyen.. ;) azota megfogadtam hogy nem hajtok fiukra, majd ők jelentkeznek ha valamit akarnak. :D
16/L :)
bocsi hogy kisregényt írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!