Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent? Most az operaba (mert a szuleink akartak h
elmenjunk). Lemegyek keresek valakit! Megkerdezi h tetszett
e (marmint az enek)? en azt mondom h igen de nm az en
stilusom. Erre elmegyek mert ki akartam verni a fejembol.
Figyelt kérdés
Jon utannam megal a hatam mogott valamit beszel ott aztan felszalad.de tudtam h nekem beszelt mert felem volt fordulva...akkor en is felmegyek megkeresni apumat.o is ott van megnez!!!lemegyunk anyukam,apukam,en es megkerdezi h kerek e valamit inni?en mondom neki h igen vizet...aztan elmegyek kajalni es mikor eppen nm ker senki vizet(mert o toltogette oda a vendegeknek a vizet)akkor en gem bamul...kesobb anyum elmegy vmit elintezni apum megy utanna en ott maradok es idegesen hivogatom anyumat mert nm veszi fel...korulotte lodorog aztan leveszi a zakojat es megkerdezi h nm e rakhatja le az asztalra...en mondom
h persze h lerakhatja...pedig volt meg az asztalon hely de o azert lerakta fix az enyem melle...aztan mikor megint nm jott senki ujjra lodorgott ott korulottem es leult
elkezdtunk dumalni minden felerol
jott az anyja felugrott es elment
aztan ertem jottek es koszontem es elmetem
nah ez mi volt?
bocsi a helyesirasi hibakert!kerlek ne tegyetek szova...
Ebbol nem ertek semmit, normalisabban nem lehet fogalmazni?
2010. máj. 4. 19:17
2/28 anonim válasza:
He?
2010. máj. 4. 19:18
3/28 A kérdező kommentje:
Szoval annyi a lenyeg h nm ertem mi tortent?Mert olyan volt mindta elvezne a tarsasagom meg minden...mindta ram mozdult volna stb...de masnap mar eppen az elenkezoje jott le nekem:(
2010. máj. 4. 19:20
4/28 anonim válasza:
A fogalmazásod kritikán aluli. De ha jól értem (ami nem biztos, mert tényleg érthetetlen módon írsz), tetszettél egy srácnak, beszélgettetek, flörtöltetek, vagyis ő próbált volna veled, de neked vmiért nem esett le a dolog, ő meg túl félénk volt, hogy rámenősebb legyen, és elkérje a számod. Legközelebb legyél kicsit talpraesettebb, és legyél partner az ismerkedésben, márha érdekel a srác.
2010. máj. 4. 19:20
5/28 anonim válasza:
Én egy szót sem értek belőle..
te lenni mágyár??Érteni mit mondani???
2010. máj. 4. 19:21
6/28 anonim válasza:
Szóvi,te látni,de nem tudni,hogy miért is tette,mert te nem csináltad,de ő nekia szemöldöke felkúszott,és te húha hát mért is nem ezt csinálta,és miért azt mondta,de ne oaráz,mert tuti bizti,hogy nem kakilt be senki...
2010. máj. 4. 19:23
7/28 A kérdező kommentje:
k felig roman vagyok felig magyar most nagy bun?am meg 10 eve ismerjuk egymast es mar egy fel eve megy ez a flortolgetes...csak neha olyan kozombos velem...es o a suli legjobb pasija mindig csajozik...sosem felenk megis nallam nagyon ugy tunt...megkertelek h a helyesirasi hibakat ne vegyetek eszre vagy ne kommentaljatok erte...szerintetek mert kertem?
2010. máj. 4. 19:27
8/28 anonim válasza:
Wagnert néztetek? Rohadtja,írni sem tud és Operába jár,nekem meg egyetem és meló mellett se telik rá.
2010. máj. 4. 19:28
9/28 A kérdező kommentje:
jah es angol abc-vel irok mivel csak ezen van:@_...meg ilyenek-ennyiert nm allitom at
2010. máj. 4. 19:29
10/28 A kérdező kommentje:
konyorgom az o apja szervezte...mi meg elmentunk ra mert anyam ott dolgozik az egyhaznal...am meg tok irni csak most nincs kedvem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!