Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tortent? Most az operaba (mert a szuleink akartak h elmenjunk). Lemegyek keresek valakit! Megkerdezi h tetszett e (marmint az enek)? en azt mondom h igen de nm az en stilusom. Erre elmegyek mert ki akartam verni a fejembol.
Jon utannam megal a hatam mogott valamit beszel ott aztan felszalad.de tudtam h nekem beszelt mert felem volt fordulva...akkor en is felmegyek megkeresni apumat.o is ott van megnez!!!lemegyunk anyukam,apukam,en es megkerdezi h kerek e valamit inni?en mondom neki h igen vizet...aztan elmegyek kajalni es mikor eppen nm ker senki vizet(mert o toltogette oda a vendegeknek a vizet)akkor en gem bamul...kesobb anyum elmegy vmit elintezni apum megy utanna en ott maradok es idegesen hivogatom anyumat mert nm veszi fel...korulotte lodorog aztan leveszi a zakojat es megkerdezi h nm e rakhatja le az asztalra...en mondom
h persze h lerakhatja...pedig volt meg az asztalon hely de o azert lerakta fix az enyem melle...aztan mikor megint nm jott senki ujjra lodorgott ott korulottem es leult
elkezdtunk dumalni minden felerol
jott az anyja felugrott es elment
aztan ertem jottek es koszontem es elmetem
nah ez mi volt?
bocsi a helyesirasi hibakert!kerlek ne tegyetek szova...
koszi a valaszokat
ott lent a jobb sarokban ott van neked, hogy EN. no arra ráklikkelsz és rámész arra, hogy Display language panel... vagy annak kéne kijönnie, nekem csehül van, nem tudom pontosan, hogy hogy van az neked. ott kiválasztod a magyart. Az én számítógépemen sem volt ott automatikusan, én állítottam be...
Na most válaszolok a kérdésedre.
SZERINTEM a fiúnak tetszettél, próbált közeledni, de hát lehet, hogy ő úgy vette észre, hogy azért tartasz tőle.
Bocs, csak azért én sem nagyon értettem, hogy mit is akartál mondani :)
Én szlovákiában élek, magyarul beszélek és a számítógépem cseh, és a billentyűzetem pedig szlovák :) de beállítottam a magyar nyelvet a beállításoknál :DD például nekem nincsen í a billentyűzetemet, de megnyomom az ALT-ot és tartom, közben meg lenyomom a 161-et, és íme. A kukac meg ALT 64...próbáld ki :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!