Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi tortent? Most az operaba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortent? Most az operaba (mert a szuleink akartak h elmenjunk). Lemegyek keresek valakit! Megkerdezi h tetszett e (marmint az enek)? en azt mondom h igen de nm az en stilusom. Erre elmegyek mert ki akartam verni a fejembol.

Figyelt kérdés

Jon utannam megal a hatam mogott valamit beszel ott aztan felszalad.de tudtam h nekem beszelt mert felem volt fordulva...akkor en is felmegyek megkeresni apumat.o is ott van megnez!!!lemegyunk anyukam,apukam,en es megkerdezi h kerek e valamit inni?en mondom neki h igen vizet...aztan elmegyek kajalni es mikor eppen nm ker senki vizet(mert o toltogette oda a vendegeknek a vizet)akkor en gem bamul...kesobb anyum elmegy vmit elintezni apum megy utanna en ott maradok es idegesen hivogatom anyumat mert nm veszi fel...korulotte lodorog aztan leveszi a zakojat es megkerdezi h nm e rakhatja le az asztalra...en mondom

h persze h lerakhatja...pedig volt meg az asztalon hely de o azert lerakta fix az enyem melle...aztan mikor megint nm jott senki ujjra lodorgott ott korulottem es leult

elkezdtunk dumalni minden felerol

jott az anyja felugrott es elment

aztan ertem jottek es koszontem es elmetem

nah ez mi volt?

bocsi a helyesirasi hibakert!kerlek ne tegyetek szova...

koszi a valaszokat

2010. máj. 4. 19:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
es nm wagnert hanem egy magyar enekesnot amira 20 lei volta belepo...nekunk 10lei 10lei 10lei mivel anyukam ott dolgozik az egyhaznal ahol az apkja pap(aki szervezte)am nallatok a 10 lei-800Ft
2010. máj. 4. 19:32
 12/28 anonim ***** válasza:

Mi köze ahhoz,hogy félig Román félig Magyar vagy??

vagy ott abban az iskolában nem tanítanak fogalmazást?

Én nem néztem a helyesírási hibáidat,de ha akartam volna se tudtam volna nézni,mert elvoltam avval foglalva,hogy kiértelmezzem a mondandódat..Meglep,hogy magyarul írtál,és tényleg nem lehet érteni,hogy mit is akartál leírni..

A legtöbb válaszoló nem a helyesírásodat kritizálta hanem az érthetetlen fogalmazásodat..

ha mindenképpen értelmes választ szeretnél kapni ,akkor tanácsolom a következőt.

-Írd le egy papírra,amit ide akartál írni.

-Majd olvasd fel magadnak,és ha te sem érted mi van leírva,írd újra és újra át amíg érthető mondatokat nem kapsz..

-ha ez megvan akkor másold ide,és várd az értelmes segítő válaszokat...

2010. máj. 4. 19:33
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha elvisz a Nibelungok Gyűrűjére,engem moleszterálhat.
2010. máj. 4. 19:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Ennél még az is értelmesebb lett volna, ha leírod románul, és bedobod a Google Translatorbe.
2010. máj. 4. 19:43
 15/28 anonim ***** válasza:
Legyszi ird ki romanul, tuti megertem, figyu en tudok vmennyire romanul, es lehet ez amolyan romaos fogalmazas a reszedrol, de ezt meg en se ertem. Na dobd be romanul, koszike
2010. máj. 4. 19:46
 16/28 A kérdező kommentje:
Aşa că am mers la o operă şi se părea ca şi cum îmi place.
2010. máj. 4. 19:54
 17/28 A kérdező kommentje:
multumesc eu
2010. máj. 4. 19:55
 18/28 anonim ***** válasza:
Hol laksz? en is felig roman, felig magyar vagyok
2010. máj. 4. 19:57
 19/28 A kérdező kommentje:
nagyvarad-oradea
2010. máj. 4. 20:00
 20/28 anonim ***** válasza:
Ékezet te hatökör.
2010. máj. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!