Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsen szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen szerencsém a pasiknál?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, eddig volt egy 4 hónapos kapcsolatom, aminek szakítás lett a vége, mivel a pasi csak szórakozott vele és kihasznált. Ez volt áprilisban. Azóta nm volt barátom. :(

Szilveszterkor házibuliban voltam és csókolóztam egy sráccal. nagyon jól elvoltunk, jókat tudtunk beszélgetni, végig dumáltuk az egész estét.

mint kiderült van barátnője és hogy csak a pia miatt csókolóztunk. így ebből sem lesz semmi. :(

már teljesen ki vagyok borulva h nincsen senkim , pedig lassan 22 leszek. olyan rossz így egyedül :( :(

mit csináljak ???

2011. jan. 2. 17:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Erre nehéz választ adni.

Férfi vagyok és magamról tudom, hogy a korosztályom nem tud megfogni, mert nem találkoztam még egy olyan komoly és értelmes 20 év körüli Növel, akivel jól érezném magam.

30-35 éveseket ismerek, de nem fognék bele egy olyan kapcsolatba, ha csak abból indulok ki, hogy nem akiket Én ismerek nem akarnak gyereket.

Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor élj magadnak és ne érdekeljen ez a hiány érzet.

Tanulj, dolgozz, utazz. Én is ezt teszem és jó.

Remélem tudtam valami érdemlegeset is mondani, ha pedig nem akkor kérdezhetsz nyugodtan, megtalálod a módját.

21/F

2011. jan. 2. 20:10
 32/39 anonim ***** válasza:

mit csinálj? tégy ellene!

menj el ismerkedni, ha annyira nincs senki barát, hát ott vannak még a netes párkeresők is. nem a konkrét pasifogási haditerv a lényeg, hanem az, hogy tegyél valamit, bármit... idővel pedig lesz annyi lendületed, önbizalmad, hogy össze fog jönni. de úgy nem, hogy ülsz otthon a gép előtt, és síránkozol.

2011. jan. 3. 15:45
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Te csak ne rinyálj, nekem több mint egy éve nincs senkim pedig se szemét nem vagyok se csúnya. Nekem is rossz egyedül próbáltam változtatni ezen de nem megy, sajnos ez van és kész. 28F
2011. jan. 6. 07:44
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs pasim (24 éves vagyok), pedig járok bulizni, moziba, színházba. Színházba úgy látom, h. lányok vagy szülőkkel mennek, v. barátnőkkel, v. baráttal. De fiúkat nem szoktam haverokkal látni, csak barátnőjükkel. Tehát ott nincs nagyon szabad préda. Moziba talán még mennek egyedül a fiúk, hát, lehet, h. vmi akciófilmre kell beülnünk, mert ott talán van fiú, nem pedig vmi romantikus filmre. Bulizni én is járok, de ott én még nem találtam rá a megfelelő fiúra.
2011. jan. 6. 09:10
 35/39 anonim ***** válasza:

normális pasi rajtam kívül nem létezik!XD

amugy normális növ nem találkoztam.mindegyik egy qurva,ha meg nem akkor tutu van valami defektje!

25f

2011. jan. 6. 10:20
 36/39 anonim ***** válasza:

"végül is teljesen mindegy h h néz ki a pasi, min legyen olyan magas mint én"

na itt a gond, 180 magas vagy, nem tul gyakori a ketmeteres srac... pont ezert meg az atlag fiuk nem mernek kozeledni, mert a magas noknek csak a meg magasabb fiuk jonnek be.

A magasak amugyis konnyebben talalnak maguknak not, szoval ok valogatni is fognak rendesen.

Azt meg ne mondd mindjart egy kapcsolat legelejen hogy te milyen komoly kapcsolatot szeretnel, ijesztoen hat egy ferfira, nem is tudja meg egy ket het utan milyen erzelmek vannak kialakuloban, de elkotelezodesrol beszelni rogton... idot kell hagyni neki.

roviden: ne csak a magasabbakat vedd eszre :)

2011. jan. 6. 10:21
 37/39 anonim ***** válasza:
Nekem már 6 éve nincs bnőm. Próbáltam találni vkit, de nem jött össze. Van barátja vagy nem rég szakított kifogások tömkelegét hallgattam már végig. Belefáradtam és belexarok most már az egészbe. Azt mondják az idő mindent begyógyít, de ezt vhogy nem sikerül neki D: Szexoldalakról válogatok magamnak partnert, de ez már nem jön be. Komoly társat akarok én is, de nem tud összejönni! Úgyh ülök itt mint egy rakás szar és nyalogatom a sebeimet. Lassan az lesz velem, h elveszem a jobb kezemet feleségül. Csak félek, h időnként megcsalnám a ballal :D
2011. jan. 6. 10:28
 38/39 anonim ***** válasza:

hé azt a 15évesezést kár volt mondanod, mert felhúztam magam... ugyanis nekem nem volt még egy sem...

amúgy pedig azt ajánlom, járj sokat bulizni, regisztrálj minél több társkeresőn, vagyis egyszóval tegyél azért hogy a pasik észre tudjanak venni...

2011. jan. 6. 10:44
 39/39 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,én is hasonlóképp vagyok,bár lehet rosszabb.Nézőpont kérdése.Én is 21 múltam,utóbbi 1,5 évbe 2 srácra mondtam azt h látok bennük jövöt,mindkettövel orbitálisat szívtam,megérezték a jó szívem és ezt ki is használták,idegileg kikészítettek,anyagilag tönkretettek,folyamatosan azon vagyok h helyreálljak.A 1,5 év alatt durván 20 pasi volt akinek adtam esélyt randira, mindegyiknél volt vmi amivel nem értettem egyet,vagy külső vagy nézpont.Szórom öket rendesen,szenvedek is eléggé h rég volt normális kapcsolatom,de ezektöl leszek erős,és ha van igazság az életben akkor egyszer télle megtalálom azt aki hozzámvaló. Tökéletes ember nincs,én sem vagyok az, de kompromisszumok tesznek egy kapcsolatot tökéletessé,ha mindkét fél képes engedni.Tehát arra akartam kilyukadni ezzel a hosszas írással,hogy nem vagy egyedül,ne parázz,ne keresd feltétlen,jön az magától.Csajoknak amugy sem kell keresni,hanem válogatni a hódolok között.Csak jol vigyázz kit választasz.Ha sikerrel jársz hawai az élet,ha nem akkor tanulsz belöle.21 éves vagy,te sem vagy elkésve:)
2011. jan. 6. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!