Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen szerencsém a pasiknál?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, eddig volt egy 4 hónapos kapcsolatom, aminek szakítás lett a vége, mivel a pasi csak szórakozott vele és kihasznált. Ez volt áprilisban. Azóta nm volt barátom. :(
Szilveszterkor házibuliban voltam és csókolóztam egy sráccal. nagyon jól elvoltunk, jókat tudtunk beszélgetni, végig dumáltuk az egész estét.
mint kiderült van barátnője és hogy csak a pia miatt csókolóztunk. így ebből sem lesz semmi. :(
már teljesen ki vagyok borulva h nincsen senkim , pedig lassan 22 leszek. olyan rossz így egyedül :( :(
mit csináljak ???
2011. jan. 2. 17:59
11/39 A kérdező kommentje:
szerintem normálisan nézek ki :)
180 magas, barna haj, zöldes-szürke szem, és rácalmási vagyok
2011. jan. 2. 18:12
12/39 anonim válasza:
Ahh akkor elég közel laksz:) Dunaújvárosba jársz suliba?
13/39 A kérdező kommentje:
már nem járok suliba, jelenleg dolgozok :)
2011. jan. 2. 18:14
15/39 A kérdező kommentje:
a hankookban :)
2011. jan. 2. 18:16
16/39 anonim válasza:
De ugye nem vagy kínai/koreai?:)
17/39 A kérdező kommentje:
nem dehogy :D
2011. jan. 2. 18:18
18/39 anonim válasza:
Figyelj én nem ismerlek téged nm tudok így ismeretlenül mit mondani, de ha piásan bulikban akarod megtalálni a nagy őt akkor ott ne számíts valami hosszútávú komoly kapcsolatokra, nem az ilyen helyeken szoktak kötődni!Járjál inkább intelligensebb körökbe, barátokka színházba moziba, könyvtárba, sportolj valamit vagy találj valami hobbyt magadnak ahol lehet ismerkedni! Ne haagudj ha megbántottalak a véleményemmel.
19/39 anonim válasza:
Amúgy ha egy picit idősebb lennék elhívnálak randira:) Milyen pasik jönnek be? Mert én pl 196cm magas vagyok, 88kg, zöld szem, barna rövid haj ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!