Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsen szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen szerencsém a pasiknál?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, eddig volt egy 4 hónapos kapcsolatom, aminek szakítás lett a vége, mivel a pasi csak szórakozott vele és kihasznált. Ez volt áprilisban. Azóta nm volt barátom. :(

Szilveszterkor házibuliban voltam és csókolóztam egy sráccal. nagyon jól elvoltunk, jókat tudtunk beszélgetni, végig dumáltuk az egész estét.

mint kiderült van barátnője és hogy csak a pia miatt csókolóztunk. így ebből sem lesz semmi. :(

már teljesen ki vagyok borulva h nincsen senkim , pedig lassan 22 leszek. olyan rossz így egyedül :( :(

mit csináljak ???

2011. jan. 2. 17:59
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

kedves utolsó.

nem bántottál meg, és teljesen egyet is értek a hozzászólásoddal. csak hogy én nem vagyon nagyon bulizós típus, én inkább otthon ülös vagyok. tavaly is összesen 4szer voltam bulizni. 3 szülinap és a szilveszter.

hobbim az van, kézilabdázni járok minden héten min 3szor. moziba is szoktam járni.

de valahogy sose jönnek össze a dolgok a pasikkal.

és sajnos nem tudom h min kellene változtatnom.

2011. jan. 2. 18:23
 22/39 anonim ***** válasza:
Moziba legközelebb mikor mész?
2011. jan. 2. 18:28
 23/39 A kérdező kommentje:

hát ugy tett mintha szeretne, közben pedig nem. mindenki mondta h vigyázzak mivel csak játszadozik velem. de nem hittem nekik mivel szerettem.

főztem rá, ott voltam mikor beteg volt, de ez egyoldalú kapcsolat volt, most már látom. mint utólag kiderült más csajokat k.rugatott miközben ott voltam neki.

szóval nagyon csalódtam benne, és azóta viszont óvatosabb vagyok a pasikkal de nem jön össze semmi.

végül is teljesen mindegy h h néz ki a pasi, min legyen olyan magas mint én , és fogjon meg benne vmi. pl a szilveszteri srácnak tetszett a szeme, és az h bármiről eltudtam vele dumálni, az egész estét végig beszélgettük,

2011. jan. 2. 18:29
 24/39 A kérdező kommentje:

nem tudom h mikor megyek, a héten voltam.

meg kell néznem h mit vetítenek és attól függ.

2011. jan. 2. 18:30
 25/39 anonim ***** válasza:

Sok embernél az a baj, hogy erősen kapcsolatot akarnak kb mindenkivel... Legyen stílusod, és legyen olyan h "ilyen pasik jönnek be" (ha érted mire gondolok).Ne akarj erősen kapcsolatot mert az kicsit szánalmas és ijesztő is(úgy értem elijeszted vele a fiúkat)!Bulikba szabadon mehetsz, barátnőkkel, barátokkal, egyedül SOHA! Csak légy laza, vagy tetesd magad annak(keltsd azt az illúziót, hogy nem feltétlenül kell neked kapcsolat)!

Nagyjából ennyi, és ne add be könnyen a derekad(persze szexuális téren)!

Sok sikert!

17/F

2011. jan. 2. 18:30
 26/39 anonim ***** válasza:
Értem, és az idősebb vagy a fiatalabb pasik jönnek be?
2011. jan. 2. 18:37
 27/39 A kérdező kommentje:

de ha meg "pasi ideálom" van akkor meg azt a visszajelzést kapom, hogy miért válogatok? miért nem jó nekem az aki nem esik bele abba a körbe?

hát én eljárnék a barátnőimmel, ha lennének, de nincsenek. valahogy az évek során elhidegültünk egymástól. a csapattársaimmal szoktam eljárni bulizni néha, de hát ott is mindenkinek meg van a barátnője én meg olyan kirekesztettnek érzem magam.

és tudom is az okát ennek, külföldön éltem huzamosabb ideig, és akkor eltűntek a barátaim, mivel irigyek voltak, és nem akartak velem többet beszélgetni.

a fura az h viszont a külföldiekkel még most is tartom a kapcsolatot, csak hát velük nem mehetek bulizni :(

próbálok én barátkozni, munkahelyen is, de egyszerűen senkivel nem kerülök olyan viszonyba. elbeszélgetni eltudok velük, de nem mondhatnám azt h a barátaim, olyan külsősnek érzem magam ott is.

hát a pasik kora nem számít, max 2 évvel legyen fiatalabb, de idősebb lehet 6-7tel is

2011. jan. 2. 18:44
 28/39 anonim ***** válasza:
Értem. Ha van kedved ismerkedni, dobj egy levelet:)
2011. jan. 2. 18:56
 29/39 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok még sosem volt barátom, akit szerettem ő engem nem, most aki tetszik neki én nem, aki járni akart velem ő nem tetszett, szóval nekem sincs szerencsém...:(
2011. jan. 2. 19:04
 30/39 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:05

nem tudok neked írni privit, mivel nincs ott a mail címed. ha gondolod írd meg te nekem és felveszlek

2011. jan. 2. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!