Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl feltűnő lenne ha bejelölöm Facebookon?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy évfolyam társammal összejönni ő egyáltalán nem ismer gondoltam bejelölöm Facebookon de gondolom a szándékaim gyorsan leesnek neki hisz van kb 20 ismerősöm. :S2011. jan. 2. 14:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem lepődne meg rajta...Pláne nem, mert csak kb. 20 ismerősöd van...Szerintem azt gondolná, hogy gyűjtöd az ismerősöket...
20 évesen nem lenne egyszerűbb, ha elmondanád neki, hogy mit érzel iránta?
2/8 anonim válasza:
Úgyis ez a célod vele, nem?
A végén még rájön, hogy akarsz tőle valamit! Jaj, mi lesz akkor?!
Viszont ha van lehetőséged személyes beszélni vele, akkor inkább azt válaszd. Tökösebb.
3/8 A kérdező kommentje:
20 éves ezt ki mondta? :D 16 vagyok :/
2011. jan. 2. 14:07
4/8 anonim válasza:
Hát úgy összejöni nem fogsz vele, hogy ne tudjon róla:) tehát valamilyen lépést el kell kezdened.
5/8 anonim válasza:
Szerintem jelöld be. Nem hiszem, hogy rögtön arra gondolna, hogy akarsz tőle valamit. Mostanában mindenki mindenkit bejelöl ismerősének, szóval nem feltűnő. A 20 ismerősről meg hiheti azt, hogy most regisztráltál, vagy valami ilyesmi.
Meg elvégre évfolyam társad, nem durva!
:)
6/8 A kérdező kommentje:
oké meglesz köszönöm a válaszokat :)
2011. jan. 2. 14:19
7/8 anonim válasza:
Én amúgy nem szoktam nézni, h hány ismerőse van valakinek, csak ha nem ismerős egyből a képről vagy nincs kinn a suli neve. Na akkor nézem csak h kik a közös ismerőseink stb. Ha van kép rólad akkor sztem lefog esni neki h ki vagy, mert ha évfolyamtársad akkor a folyosón biztos látott stb.
8/8 anonim válasza:
Esetleg mielőtt bejelölöd megismerkedhetnél vele nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!