Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem megcsókolni? Akarja vagy fél?
Figyelt kérdés
a múltkori találkozásunk után adtuk egymásnak az arcra puszit és amikor elhajoltam hogy akkor én most megyek mint ha valami csalódottságot láttam volna a szemében. Vajon miért volt ez benne? Mert bennem csalódott vagy többre számított egy puszinál vagy sajnálta hogy megyek vagy mi lehetett? nem tudom megpróbáljam e mert ez nekem sokat ér és nem akarom egy ilyennel elszúrni a kapcsolatot.
én 16/f ő 15/l
2009. jan. 26. 17:23
2/7 anonim válasza:
Próbáld megcsókolni. Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
kedves sorstársam :)
csókot! csókot!
4/7 anonim válasza:
Szerintem is megpróbálkozhatsz a csókkal, deh ne úgy h letámadod, hanem "gyengéden"...
(lány vagyok)
5/7 anonim válasza:
Ne rohand le!ha akarja ugyis látod majd rajta...puszilgasd a nyakát,arcát,majd a száját is gyengéden akár többször is...ha akarja akkor tudni fogod!ha mégse akkor légy türelmes:)Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
(L) Csókold meg!!! (L) Sok sikert kívánok hozzá!!! (L) Puszikah
7/7 anonim válasza:
Megcsókolhatod nyugodtan!!! Deh ha úgy érzed h vagy teh vagy ő nem akarja akkor arcrapuszit is lehet naon szenvedélyesen adni... Deh szntem CSÓK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!