Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel folytassam? Pls nagyon fontos
14/F.Tetszik egy lány a sulinkból felvettem msnre eleinte nagyon jól el tudtunk beszélgetni, de mostanra elfogyott a téma.Lepörög az, hogy: szia-szia-izu-semmit ott?-semmi micsi- ezt azt te-ezt azt.Szóval ez.Szeretnék vele összejönni de nem tudom hogy hogyan csináljam.
Kérlek írjatok tippeket vagy,hogy mit csináljak…
Keress témát, mielőtt belépsz MSN-re!
Pl. kapcsold be a tévét, keress valami műsort, aztán lépj be a netre, kérdezz rá, tetszik-e neki a műsor, látta-e már az éppen vetített filmet, ki a kedvenc színésze, milyen filemket szokott nézni. Erről már egész jól el lehet dumálni. Legyen a kezed ügyében a moziműsor, dobd fel, hogy holnap megnéznéd a xxx-t (figyelj rá, milyen filmeket szeret), de a haverod nem tud menni, neki tetszene-e. És már meg is hívtad egy mozira! Ez ennyire egyszerű.
Előző vagyok.
Más téma: kezd úgy a beszélgetést, hogy már ezer embertől megkérdezted, így hát most tőle is meg akarod kérdezni, nincs-e meg neki véletlenül a xxx könyv. Mert már rég el akarod olvasni, de nem lehet megkapni. Egy haverod ajánlotta, szerinte is jó? Olvasta már? Könyvtárba szokott menni? Megnézné-e neked, hogy van-e ott? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!