Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel folytassam a hozzátáplál...

Mivel folytassam a hozzátáplálást?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz 6 hónapos a kisfiam. Anyatejes, csak estére kap pépet, amiben van tápszer. Eszik már őszibarackot, almát, banánt,körtét, sütőtököt, krumplit, sárgarépát. Mindent én készítek neki. Miket adhatok neki, amit én is el tudok készíteni?? Köszi!
2010. nov. 22. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, azoknak a kombinációját (pl. alma-krumpli, répa-krumpli, sütőtök-krumpli, ilyesmiket) plusz bevezetheted a csirkehúst is. Én abból egy nagyot megfőztem, leturmixoltam, kis kockákba lefagyasztottam és egy adag ennivalóhoz egy kocka húst tettem.
2010. nov. 22. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, adhatsz már céklát is.
2010. nov. 22. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, kombinációkat már adtam neki, a céklát hogyan készítsem? Köszi a fagyasztós tippet is! :)
2010. nov. 22. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

kb.mi is itt járunk.6 hónaposok vagyunk.Töltsd le a kismamablog.hu-ról a babaszakácskönyvet hátha merítesz ötletet.

[link]

itt keresgethetsz recepteket

[link]

remélem tudtam segíteni

2010. nov. 22. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a céklát krumplival és répával együtt megpároltam,majd összeturmixoltam,kicsi fözőlével összekevertem.Nagyon ízlett neki!
2010. nov. 22. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
szia!Én a céklát egyben szoktam megfőzni.Hústűvel megszúrva megtudod állapítani, hogy átfőtte,puha-e.utána megtisztítom, kockára vágom, majd turmixolom és kiadagolva lefagyasztom.
2010. nov. 22. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon jók a szakácskönyvek! Szuper a céklás tipp, holnap kipróbáljuk! :)
2010. nov. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!