Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor írjatok neki valamit, vagy mit csináljak?
Van egy lány a suliba, a nevét is megtudtam, ahogy láttam, sokszor nézett rám, sokszor néztem őt is, szóval hívhatni szemezgetésnek szerintem.
Viszont egyszerűen nem volt olyan alkalom, hogy odamenjek hozzá, vagy mondjak neki valamit.
Nemtudom miért, de érzem, hogy nekem ő kell! és megakarom ismerni.
Írjak rá Facebookon? Ha igen mit mondjak neki? (Csajok ti mondjuk minek örülnétek)
És mit gondoltok (csajoknak) az ilyen emberről, akit csomószor néztek, és FB-n ír csak rátok? :S
Na én is így vagyok. Szemezek egy fiúval a folyosón, de én nem merem leszólítani, ő pedig nem jön. Én örülnék, ha Fb-n rám írna, legalább megadnám neki az msn címemet, esetleg találkozót beszélnénk meg.
Ha ennyiszer nézem a fiút, és legalább rám ír, nyitottan, közeledően, örülnék neki.
Szerintem írj rá!
:)
Rám pont múlthéten írt egy srác Facen.
Nekem csak az adatok látszanak,szóval se fénykép,se üzenőfal.Először bejelölt.Irtam neki,hogy "ismerjük egymást?:)" Erre azt irta,hogy még nem,de szívesen megismerne.Visszaigazoltam és irtam neki a levélre válaszul egy mosolyjelet.Elkérte az msnem,röpke 3 órát beszélgettünk.Azóta is elvagyunk:)
Nekem szimpatikus,hogyha a srác ír rám,ha már szemezgetünk.Egy lánynak mindig szimpatikus ha udvarolnak neki;)
Sok sikert!:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!