Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!!!a szerelmem ma írt egy levelet egy közösségi oldalra nekem,amiben azt írta h sajnos fájó ponthoz ért az élete,és felejtsük el egymást.szeret de nem szerethet egy olyan embert akivel nem tudja megoldani h találkozzunk,mert ideje sincsen,és távolság is van köztünk.fáj neki és és tudja h nekem is.csak ezzeél az a bibi h még napokkal ezelőtt is hitegetett h tartsak ki mellette,várjak rá,meg h nagyon szeret,és nem akar elveszíteni mert akkor összedőlne az élete is.és h egy kis ideig tarsunk ki egymás mellett és utána összeköltözünk.akkor kérdezem én h most miért törént mindez?ez nekem annyira fáj,és tudom h neki is.de akkor miért?én nem fogom feladni a küzdelmet.mert ennek nem így kell véget érnie.nemrég még olyan boldog voltam,mivel hietegettet mindennel.kérlek segítsetek?hogy tudta ezt írni ha szeret?akkor h lehet h most meg 180 fokos fordulatot vet és már nem akar küzdeni?én ezt nem bírom felfogni.hogyan érhetném el h meggondolja magát?kérlek segítsetek.van esély arra h meggondolja magát és belássa h hibát követett el ezzel a lépésével?
2010. dec. 27. 19:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Leírnék neked egy rövidke történetet:

Tavaly nyáron megismertem egy férfit, előszőr csak nyári románcnak indult az egész, sőt tisztában voltam vele, hogy több nem is lehet, mivel párja van és gyerekük, sőt akkor ősszel készültek az esküvőre.

Így sokat nem reméltem, de beleszerettem...nagyon is. De mikor megvolt az esküvő, attól kezdve tabu volt.

Decemberben a nagy ünnepi magányban rámtört a szánalmas önsajnálatom, felhívtam, hogy beszélnünk kell, eljött. Ismét egymásnak estünk mint a gyerekek. Másnap reggel felkelt és ezzel a mondattal hagyott itt:

"Nekem a családom mellett a helyem."

(nem akartam elengedni, az összes tartásomat feladva, könyörögtem neki, hogy ne hagyjon el, megelégszem a szerető pozíciójával is, de Ő hajthatatlannak bizonyult.)

Eltelt alig egy év. Szeptember 27-én kimondták a válásuk, amit Ő kezdeményezett, azért, hogy velem lehessen, anélkül, hogy előtte megkeresett volna.

Október 13-án visszajött, azt mondta, hogy őket a gyermek mindig össze fogja, kötni és a gyermekét a kedvemért sem hagyná el, de ha még egy kis szikráját is érzem annak amit tavaly mondtam neki, akkor szeretne velem lenni.

Azóta levakarhatatlan. Olyan mint egy szerelmes tinédzser és imádom. A fiú is elfogadott, sőt a volt felesége is elfogadta, hogy engem választott, egyetlen egy kérdése volt, hogy a házasságuk alatt megcsalta e velem.

Erre pedig NEM a válasz, így ő is minden sértettség nélkül kezdhetett egy új életet, a jelenlegi párjával.

Szóval a lényeg, hagyj időt neki, ne keresd, jöjjön rá Ő, hogy mit akar. Ha a története része kell, hogy legyél, egyszer úgy is visszatér hozzád. Ha nem akkor Te is elfelejted és nem kínzod magad.

(Bocs ha hosszú voltam!)

2010. dec. 27. 21:27
 12/12 A kérdező kommentje:
bárcsak a mi törénetünk is ilyen jó véget érne.csak én attól félek ha én most hagyok neki időt és nem keresem akkor azt fogja hinni h beletörődtem és akkor elfelejt.és nem keres többé.vagy lehet ha nem keresem akkor rájön h hiányzom nkei és keresni fog?nem tudom mit kéne tennem.
2010. dec. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!