Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire véljem? Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek!!!a szerelmem ma írt egy levelet egy közösségi oldalra nekem,amiben azt írta h sajnos fájó ponthoz ért az élete,és felejtsük el egymást.szeret de nem szerethet egy olyan embert akivel nem tudja megoldani h találkozzunk,mert ideje sincsen,és távolság is van köztünk.fáj neki és és tudja h nekem is.csak ezzeél az a bibi h még napokkal ezelőtt is hitegetett h tartsak ki mellette,várjak rá,meg h nagyon szeret,és nem akar elveszíteni mert akkor összedőlne az élete is.és h egy kis ideig tarsunk ki egymás mellett és utána összeköltözünk.akkor kérdezem én h most miért törént mindez?ez nekem annyira fáj,és tudom h neki is.de akkor miért?én nem fogom feladni a küzdelmet.mert ennek nem így kell véget érnie.nemrég még olyan boldog voltam,mivel hietegettet mindennel.kérlek segítsetek?hogy tudta ezt írni ha szeret?akkor h lehet h most meg 180 fokos fordulatot vet és már nem akar küzdeni?én ezt nem bírom felfogni.hogyan érhetném el h meggondolja magát?kérlek segítsetek.van esély arra h meggondolja magát és belássa h hibát követett el ezzel a lépésével?
2010. dec. 27. 19:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ja költözz hozzá
2010. dec. 27. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:

amugy feladta (hehehe)

csak a nők tudnak (álomvilágban,álomcéllal) küzdeni a lehetetlenért

2010. dec. 27. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:

jah

és igen sexista vagyok

2010. dec. 27. 19:32
 4/12 A kérdező kommentje:
örülök h poénkodsz más nyomorán.hehehe.remélem te is leszel ilyen helyzetben.
2010. dec. 27. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:

majd irok neked ha lessz

remélem segítessz

de még 1 dolog bebizonyosodott

a nők csak a rosszat fedezik fel

ugyanis nem csak poénkodtam (örülök h tetszett) hanem irtam tippet is

de nem, nem kell észre venni

2010. dec. 27. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:

feladta a dolgot

haverom volt igy

igaz akkor a csajjal egyeztek meg

beszélj vele h biztos-e és nem csak alkalmi kitörés volt

2010. dec. 27. 19:50
 7/12 A kérdező kommentje:
a telefont nem veszi fel,és a leveleimre sem válaszol.de viszont olvasta őket.azokban leírtam neki minden érzést,mindent amit ilyenkor lehet.eddig még nem érkezett válasz.szerinted hagyjak neki időt,hogy gondolkozzon,vagy pedig írjak neki minden nap?
2010. dec. 27. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:

irhatsz de nem érdemes

igazából egyéntől függ

ha magabiztos akkor nagyon elhatározta magát és nem fog válaszolni (próbál elfelejteni)

ha nem magabiztos akk van esély

a legjobb ha Te is próbálod elfelejteni

tudom h nehéz de ezzel csak magadnak csinálsz rosszat (kikészülsz egy idő után)

2010. dec. 27. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:
hát igazából már most kikészültem.mert nem tudom felfogni h pár nappal ezelőtt még mindenfélével hitegetett,most meg ez történt.nagyon sok bennem a miért,és nem akarom veszni hagyni azt a szerelmet ami köztünk van.
2010. dec. 27. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:

a "miért"-ektől csak rosszabb (ez mindig igy van =( )

ha van lehetőséged beszélj vele személyesen

DE én nem javaslom

csak neki ártanál (nehezebben felejtene el)

és ha tényleg szereted akkor tiszteletben tartod a döntését (sajnos ha fáj akkor is)

2010. dec. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!