Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most akkor ezt mire véljem?
Ezt csak úgy írta:D
Tuti,hogy tetszik neki,hogy egy idősebb fiúnak bejön:)
bályolog. ismerek olyan nőket aki elmegy bulizni megismerkedik aztán dobbantja őket , ezezk a legroszzab fajtából vannak , egyszer öszzetörték a pici szivüket aztán kicsirnak vagy 15 -töt a másik nemből.
de az esetedben ő egy idióta . hagyd. de meglásd benyeli majd a 30 éves rudit mikor 21 leszz.
aszem mindent elmontam.
úgy hívják az ilyen lányokat, hogy szűzk*rva.
felejtsd el!
Szia!
Komolytalanok ezek a fiatal lányok még (mondjuk nem csak ezek, hanem úgy 40-ig bezárólag az összes), de egy próbát megér...de ne a közösségi oldalakon (ami gondolom a fészbuk) nyomulj, hanem amikor ilyen rádmosolygás-szemezés van,menj hozzá oda személyesen...
Üdv!
Én sem állnék le egy 25 évessel. Pedig nálam is volt aki bepróbálkozott, de én a hozzám hasonló kisfiúkat szeretem nem megyek a divatmajmok után akiknek az a menő minél idősebb a csávó... -.-
17/L
Szerintünk mit akarsz tőle? :)
Hát apukám,ha tippelnem kéne...
jól meg akarod rántani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!