Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy szemtelenség lenne? Folyt. Lent
Elhívott egyik ismerősöm beszélgetni.Rábólintottam.Jól elvagyunk, helyes is, de nem akarok összejönni vele, szilveszter is itt van a nyakunkon, és jönne vele a bűnbeesés lehetősége is.(Szerintem)Ő se akar komolyabb dolgokat.Ismerem már annyira, hogy tudjam ő milyen csajozós :). Viszont most nekem is jól esne egy kis kikapcsolódás. Nagy szemétség lenne ha így is elmennék vele, hogy közbe tudom, úgyse lenne több belőle? 16/L
bocsi hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel, de ha valaki nagyon unatkozik legalább röhög egy jót :D
hát én nagyon unatkozom, de ez nem volt vicces.
szerintem is mondd el neki hogy oké: kavarjunk, de semmi komoly.. nehogy beleélje magát a srác akármennyire is "csajozós emberke".. ő is ember és van lelke.
A masik erzeseivel ne jatsz!! Ezt tudom csak mondani; ha o szeret es akar toled valamit, akkor ne jatszadozz vele, de ha tudod, hogy o olyan kavaros tipus, akkor kavarjatok, de mint mar mondtam ha erez valamit irantad ne tord ossze a szivet!
17/L
hozzáteszem tegnap szakított barátnőjével... szal nem vágyik ő se kapcsolatra. és igen beszélgetésben állapodtunk meg . :)
ezeket elfelejtettem tisztázni az előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!