Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel már nem tudok mit kezdeni? Nagyon akarom őt!
EZt az áhitott lány irta a szerelmet vallásom után:
ami vagy aki vagy akit eddig ismertem az jó benned és becsülöm benned mint emberben mint barátban és tudom jól h bármit kérnék ha bajom lenne segítenél ha tudnál
tudom h tudod a hibáimat (v is egy részét)de most ennyi én olyan ember vagyok ha megfog vmi vkiben az már 2 és fél év alatt megfogodt volna és ezt nem bántásnak szántam
nálad vhol olyan helyen vagyok
amit nem tudsz kiverni a fejedből ha most én lennék a világ legnagyobb köcsöge akkor is ott maradnék a fejedben
hm
nézd ha engem látni akarsz még ne addig akarj ha meglátlak egyből az jusson eszembe ha h tényleg a puszira...mert nagyon él bennem...(egyszer beszoltam neki h puszira nem viszlek el moziba (teljes kétségbe esésemben már nem tudtam mit csinálni mert nem tudtam hova tenni és már és ez így kicsúszott persze bocsánatot kértem de hát ennyi)ugyan úgy beszélek veled itt de most szemtől szembe nem akarok veled találkozni és ez nem bántás de most így érzem
Elég egyértelmű visszautasítás volt...
"én olyan ember vagyok ha megfog vmi vkiben az már 2 és fél év alatt megfogodt volna"
Szerintem hagyd a francba, ha szó szerint idézted, akkor jobb is, mert a helyesírása pocsék...Keress egy értelmes intelligens lányt, akinek van szókincse és tud helyesen írni...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!