Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel már nem tudok mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel már nem tudok mit kezdeni? Nagyon akarom őt!

Figyelt kérdés

EZt az áhitott lány irta a szerelmet vallásom után:

ami vagy aki vagy akit eddig ismertem az jó benned és becsülöm benned mint emberben mint barátban és tudom jól h bármit kérnék ha bajom lenne segítenél ha tudnál

tudom h tudod a hibáimat (v is egy részét)de most ennyi én olyan ember vagyok ha megfog vmi vkiben az már 2 és fél év alatt megfogodt volna és ezt nem bántásnak szántam

nálad vhol olyan helyen vagyok

amit nem tudsz kiverni a fejedből ha most én lennék a világ legnagyobb köcsöge akkor is ott maradnék a fejedben

hm

nézd ha engem látni akarsz még ne addig akarj ha meglátlak egyből az jusson eszembe ha h tényleg a puszira...mert nagyon él bennem...(egyszer beszoltam neki h puszira nem viszlek el moziba (teljes kétségbe esésemben már nem tudtam mit csinálni mert nem tudtam hova tenni és már és ez így kicsúszott persze bocsánatot kértem de hát ennyi)ugyan úgy beszélek veled itt de most szemtől szembe nem akarok veled találkozni és ez nem bántás de most így érzem

2010. dec. 26. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Az utolsó részt nem értem, de az első nagyjából annyi, hogy kedvel és becsül mint barátot, de ha az esete lennél, már rég beléd szeretett volna.
2010. dec. 26. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Figyelj. Én azt mondom: találkozz Vele, mássz rá, teperd le, védekezzen csak, csókold meg, taperold le, ha nagyon ordít, és már ütöget, akkor hagyd.
2010. dec. 26. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
a 2. tán annyira nem jó 20 éves és csak egyszer volt fiuval azt is úgy kellet lerugdosnia magárol mert azt sem akarta...lehet h nem örülne még1nek
2010. dec. 26. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű visszautasítás volt...

"én olyan ember vagyok ha megfog vmi vkiben az már 2 és fél év alatt megfogodt volna"

Szerintem hagyd a francba, ha szó szerint idézted, akkor jobb is, mert a helyesírása pocsék...Keress egy értelmes intelligens lányt, akinek van szókincse és tud helyesen írni...

;)

2010. dec. 26. 23:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Csúnyának tart, de ezt a lányok nem képesek megmondani.
2010. dec. 27. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értettem amit irt de szerintem nem érzi azt irántad amit kéne, nem szerelmes. Jó vagy hozzá ezért becsül téged és nem akar megbántani, de semmi többet nem érez irántad. Nem akar tőled semmit.
2010. dec. 27. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
De miért nem képesek felfogni a nők, h jobb ha egyenesen megmondják, ha nem tetszünk nekik? Előbb-utóbb úgyis rájövünk és megbántódunk, csak ha utóbb, akkor még jobban.
2010. dec. 27. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:
A pasik se jobbak, sose mondják ki amit gondolnak és tesznek csak ködösítenek és hárítanak hogy sose jöjjünk rá micsoda szemetek.
2010. dec. 27. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Ti csajok kombináltok túl mindent. Amit mi mondunk, az szó szerint azt is jelenti :)
2010. dec. 27. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Aha, meg amikor nem.. :)
2010. dec. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!