Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve nem volt pasim, és most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve nem volt pasim, és most újra akarom kezdeni azzal akivel 3 éve szakítottam, de nem tudom hogy ő újra akar-e velem lenni. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Üzenetekkel már próbálokztam, ma írtam neki de még nem válaszolt vissza. Rendes tanácsokat kérek!!!
2010. febr. 2. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha akarna toled valamit, akkor kapott volna az alkalmon, es mar visszairt volna. Felmelegitve csak a toltott kaposzta a jo. Annyi fiu van a vilagon, miert annal az egynel kapalozol, akivel egyszer mar zatonyra futottatok? 25/L
2010. febr. 2. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerinted a nap 24orájában ott van a telefon mellett, és azt várja h küldje az smst?-.-

Én is mindig késön veszem észre..akármi lehet..

Kérdezö melletted vagyok, csak az elsö mondat félreérthet=)

2010. febr. 2. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
+ö*
2010. febr. 2. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Felmelegítve, csak a töltöttkáposzta jó.
2010. febr. 2. 18:15
 5/11 anonim ***** válasza:
1. vok, a telefonom mindig nalam van, ez egy, de ok, lehet gondolkodik a valaszon, a lenyeg nem is ezen van. Hanem azon, hogy miert mindig az ex? Annak oka volt, ha anno szetmentek! Az elet es a statisztikak sajnos engem igazolnak. Ettol fuggetlenul a kerdezo kergethet almokat, meg irogathat, hiszen mi semmi elozmenyt nem tudunk, de ez az en velemenyem
2010. febr. 2. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

És szerinted 100% hogy valami rossz miatt mentek szét ugye?

Még véletlenül se jöhet szoba az, hogy mondjuk külföldre ment..vagy akármi..-.-

2010. febr. 2. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
1. vok, most egesz nyugodtan lehet engem ostromolni, mert engem ez a kerdes annyira nem izgatott fel. Teged sem kene, ugyanis a kerdezo nem osztott meg adatokat, tehat fogalmam sincs, miert mentek szet, mint ahogy neked sem. En leirtam a velemenyem, tudtommal erre van az oldal, de szolj ha tevedek!
2010. febr. 2. 18:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma írtam neki emailba de még nem válaszolt vissza majd írok ha válaszolt vissza. A telefonon se tudom felhívni mert már nincs meg a száma és nekem is új számom van.
2010. febr. 2. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Mért akarsz 3 év után újra összejönni az exeddel ha nem is tartjátok a kapcsolatot? 3 év hosszú idő, sztem te csak azért akarsz nála próbálkozni, mert nincs más. Lehet h az e-mail címe is megváltozott vagy amit te tudsz azt már nem használja szóval lehet h sose fogja megkapni azt a levelet. Szerintem keress egy új pasit és felejtsd el a régit.
2010. febr. 2. 20:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Az az email címe mert az egyik közösségi oldalon azon van regisztrálva
2010. febr. 2. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!