Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba már nyár óta most újra akarom kezdeni. Lenne még esélyem? A többi lent .
A lányal nyáron elégg közel kerültünk egymáshoz de túlságosan féltékeny tipús vok! A kedvéért megváltoznék.
Nyár óta csak párszor beszéltem vele.Most megkérdezném hogy nincs-e kedve kijönni velm sétállni ? A barátom megkérdezte a lányt hogy bejövök még-e neki a lány azt felelte nem tudja.Ez mit jelent ?
Most megkérdezném hogy nincs-e kedve kijönni velm sétállni ?
kerdezd.
Ez mit jelent ?
azt, hogy nem tudja.
Nyugodtan kérdezd meg, nem veszíthetsz semmit se. :)
Hogy mit jelent a nem tudja..Hát, nem akarlak elkeseríteni, de én akkor mondom ezt, amikor nem akarom megbántani a másikat és/vagy nincs, merszem közölni vele, hogy nem jön be. :S Persze ettől függetlenül, lehet, hogy ő tényleg nem tudja, és csak én vagyok ilyen. :)
15/L
ha én a barátod helyében lennék azt is megkérdezném miért nem tudja. vagy csak a barátodnak mondta hogy nem tudja. sok minden lehet. hivd el é
s kérdezd meg te. ez a legtisztább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!