Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb haverok. Velem van a baj, de mit csináljak?
Figyelt kérdés
1,5éve tetszik nagyon nagyon egy fiú...akinek tetszem(ő mondta),de hiányzik belőlem a "plusz". Oké,megértettem, de akkor miért keresett sokszor egy időben? Mostanában nem, mert én megpróbálom lezárni, több-kevesebb sikerrel. A legjobb haverjával beszélgettem róla, aki azt tanácsolta, h felejtsem el, mert ő nem érett egy komoly kapcsolatra...és részben én is így érzem.A haverjával viszont rettentő jóba lettem.Annyira,h el tudnám képzelni, h esetleg összejövünk. Nagyon kedvelem, a személyiségét, a humorát, a megjelenését, tökre megértjük egymást, és szerintem ez kölcsönös. A helyzet az, h míg ez a rendes srác nagyon kedves,aranyos, annyira nem tetszik...viszont a másik pedig,hjajj Istenem...külsőre álmaim lovagja... tudom h nem a külső számít, de elméletben mindkettejükkel jól kijöttem/kijövök, csak a haverja sokkal közvetlenebb,nagylelkűbb,emberibb... és most olyan áhh...nem akarom se magam,se mást átverni2010. dec. 26. 19:15
11/14 anonim válasza:
Igazából az, aki tetszik külsőre, nem akar, mert hiányzik belőled a +, aki belsőre tetszik, és valószínűleg tetszel neki, nem hiányol belőled semmit, de te hiányolod belőle azt bizonyos szikrát, vagy, ha úgy tetszik a +-t.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges...de nem tudom, mert amikor pl. tőle kapok sms-t,akk is ugyanúgy fel leszek dobódva, mint a másiktól...nehéz eset vagyok,sajnálom...én sem tudok magamon kiigazodni...
2010. dec. 26. 21:05
13/14 Мirkó válasza:
Az tök természetes ha szeretnél vkit akivel boldog vagy de hidd el amelett nem leszel boldog akinek tök jó a személyisége de mellette a másik srácról álmodozol mert az jobban néz ki :P Szal inkább tényleg várd meg azt aki kívülről-belülről is illik hozzád!
14/14 anonim válasza:
" 1,5éve tetszik nagyon nagyon egy fiú...akinek tetszem(ő mondta),de hiányzik belőlem a "plusz". "
Nincs meg benned az x-faktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!