Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legjobb haverok. Velem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb haverok. Velem van a baj, de mit csináljak?

Figyelt kérdés
1,5éve tetszik nagyon nagyon egy fiú...akinek tetszem(ő mondta),de hiányzik belőlem a "plusz". Oké,megértettem, de akkor miért keresett sokszor egy időben? Mostanában nem, mert én megpróbálom lezárni, több-kevesebb sikerrel. A legjobb haverjával beszélgettem róla, aki azt tanácsolta, h felejtsem el, mert ő nem érett egy komoly kapcsolatra...és részben én is így érzem.A haverjával viszont rettentő jóba lettem.Annyira,h el tudnám képzelni, h esetleg összejövünk. Nagyon kedvelem, a személyiségét, a humorát, a megjelenését, tökre megértjük egymást, és szerintem ez kölcsönös. A helyzet az, h míg ez a rendes srác nagyon kedves,aranyos, annyira nem tetszik...viszont a másik pedig,hjajj Istenem...külsőre álmaim lovagja... tudom h nem a külső számít, de elméletben mindkettejükkel jól kijöttem/kijövök, csak a haverja sokkal közvetlenebb,nagylelkűbb,emberibb... és most olyan áhh...nem akarom se magam,se mást átverni
2010. dec. 26. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ha jól értem van egy srác aki külsőre jön be és van egy aki belsőre és ezek legjobb haverok, és te meg nem tudod hogy mit csinálj. jól értem?
2010. dec. 26. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak annyit tud mondani, hogy hiányzik belőled valami plusz az barom és ne jöjj vele össze, főleg ha nem is érett egy kapcsolatra. Max megdug jól..De ha ezt szeretnéd, akkor ok....Te ismered őket. Ha a másik fiútól rosszul vagy, vele se jöjj össze, keress valaki mást. De inkább vele, mint az elsővel. Oda dobni nem kell magad senkinek, csak ha szereted.
2010. dec. 26. 19:33
 3/14 A kérdező kommentje:
igazából mindkettő mindkét szempontból bejön,csak az egyik külseje nagyon nagyon tetszik, a másiknak viszont a személyiségével vagyok így....am igen,jól érted :)
2010. dec. 26. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

oksa

am. most nem az a lényeg h meikkel jössz össze mer bármeikkel is a másik megfog haragudni rád is meg sztem a másik srácra is. de kitudja. de sztem ink keress egy 3.srácot aki mindehogy bejön:)

2010. dec. 26. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:

köszönöm mindkettőtöknek(=

analvadasz:

igazad van, mármint feltétlenül nem akarok összejönni egyikkel se... csak 16éves vagyok,és már nagyon jó lenne,ha lenne valaki akivel végre boldog vagyok... mert voltak fiúk,de akit szerettem átvert,aki meg engem szeretett azt meg én nem akartam megbántani,mert annyira nem tetszett. Soha nem jött még össze, és akivel én mindennél jobban szeretnék azzal most se fog, viszont aki meg a legjobb lenne nekem, azzal meg lehetséges h összejönne. 3.?úgysem találnék...:/(=

2010. dec. 26. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

én is 16 éves vagyok:)

hidd el találsz majd egy srácot aki jó mindenhogy.:)

engem is átbasztak már de hát ez van nem:)

az emberek olyanok mint a mágnesek csak jól kell behangolódni és nem maradsz egyedül:):D

2010. dec. 26. 20:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Basszus, ha 16 vagy, nem vagy elkésve egyáltalán.
2010. dec. 26. 20:10
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi(= a segítséget,a bíztatást meg mindent (=
2010. dec. 26. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
és akkor ezek után mit fogsz lépni:)?
2010. dec. 26. 20:34
 10/14 A kérdező kommentje:
azt hiszem semmit... majd az idő eldönti(=
2010. dec. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!