Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz volt bejelölnöm facebookon?
bejelöltem egy srácot facebookon, még nem beszéltünk élőben sokat eddig (csütörtökön beszélgettünk kb 5 percet), de egy helyen dolgozunk.
ő visszaigazolt. de most nem merek neki írni, vagyis nem is tudom h mit írhatnék neki. végül is nem hívhatom el én randizni.
várjam meg h ő rákérdezzen h miért is jelöltem be?
(ha minden igaz akkor nincsen most barátnője, de viszont vannak fent képei amin csajokkal szerepel, és azok a csajok sokkal szebbek nálam. így már azt sem tudom h lehet e esélyem nála)
nah írtam neki, kíváncsi vagyok h fog e egyáltalán válaszolni. remélem igen, még ha nem is lesz a válasza.
szerintem nem sikerült annyira gázra a levél sem. megírtam neki h szimpatikus srácnak tűnik, és h szívesen megismerkednék vele .
mennyi esélyt láttok arra h válaszolni fog? pasik! ti szoktatok akkor is válaszolni h ha nem a válasz,?
Én is rá szántam magam egy levélre csak nem tudom mit írjak, de majd írd meg ide, ha kapsz választ! Szúrkolok!:D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!