Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz volt bejelölnöm facebookon?
bejelöltem egy srácot facebookon, még nem beszéltünk élőben sokat eddig (csütörtökön beszélgettünk kb 5 percet), de egy helyen dolgozunk.
ő visszaigazolt. de most nem merek neki írni, vagyis nem is tudom h mit írhatnék neki. végül is nem hívhatom el én randizni.
várjam meg h ő rákérdezzen h miért is jelöltem be?
(ha minden igaz akkor nincsen most barátnője, de viszont vannak fent képei amin csajokkal szerepel, és azok a csajok sokkal szebbek nálam. így már azt sem tudom h lehet e esélyem nála)
Ez csak idióta félelem a részedről, ami alaptalan. Ne izgulj. Csak írogass neki, beszélj vele, kommunikálj vele valamilyen módon és juss el oda hogy ő hívjon el.
Vagy ne sz@rakodj és valamilyen részben átlátszó indokkal hívd el te valahová, akár kitalált indokkal.
napersze, utánameg boldog boldogtalan tudni fogja hogy te szedted fel a srácot.
Elszáll magával, hogy futnak utána a nők, és lesheted utána már a hűségét, ha mégis kialakulna valaki.
Hagyd. Ha akarsz tőle valamit akk munkahelyeden pl. kávészünetben dumáljatok akármiről...DE ESZEDBE NE JUSSON KEZDEMÉNYEZNI RANDIT!
Én úgy jelöltem be egy srácot facebookon, hogy nem is ismertem nem beszélgettünk, csak az apja műtött és megtetszett. Azóta beszélünk és nagyon jól kijövünk egymással(: Szóval csak hajrá ;P
16/L
rendben , köszönöm szépen a válaszokat akkor várni fogok.
majd a melóhelyen beszélgetünk , és akkor ő majd kezdeményezhet :)
remélem h fog is :)
Ha már bejelölted, akkor írhatsz is valamit. Abban sajnos egyet kell értenem néhány előttem szólóval, hogy ne rohanj előre, ne kezdeményezd a randit. Sok pasi elszáll magától, ha túl könnyen szerez meg egy nőt. Zajlik a szemem előtt egy ilyen...
Viszont, ha te jelölted be, akkor te akarsz valamit. Ő nem foglalkozott veled, nem tudhatja mit akarsz. Ha van lehetőséged leülni vele, akkor beszéljetek. Ha nincs, akkor írj valamit.
16,30 nak jár a pont.
ha ő is olyan férfi, márpedig nicns a homlokára irva, hogy csak a 3 lukra utazik, akkor bizony meglátja hogy na, ezt a csajt lehet nyomni....
minden férfinak még a foglaltnak is jól jön a potya luk de az a lényeg hogyha nyomulsz rá
rájön hogy-vagy azt hiszi hogy már sok sok emberkére nyomulhattál és már sok embernek lehettél meg...
nem fog tisztelni.
ha komolyat akarsz tőle ne kezdj, bolonditsd!!!
a férfiak nem szeretik a könnyű prédát.
a trabant nem kell mert azért gürizni sem kell, de a bmw mindenkinek kell.
remélem érted. ha nem hagyod küzdeni érted nem fog tisztelni
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!