Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel ti is így vagytok?
Szóval, én egy 14 éves lány vagyok.
S egyre inkább azt veszem észre,hogy a saját korosztályom beli fiúk hidegen hagynak. Túl éretlennek és komolytalannak találom őket. Bár eddig még nem sok barátom volt,de ők mind 20-22 évesek. Ők legalább tudják,hogy mi kell egy lánynak.... :)
Szóval csajok (de akár fiúk válaszit is szívesen várom, hogy nektek mi a véleményetek erről)????
Előre is köszönöm a normális válaszokat....
Én fiú vagyok, (idősebb) és sok ilyen korú gyerek van a környezetemben. A lányok tényleg hamarabb érnek valamivel, de nem mindegyik. A fiúk közt is akad komolyabb, de általában 14 évesen még nagyon kisfiúk, a lányok meg már kicsit nagylányok :)
Aztán persze utólérik a lányokat, de ilyen korban tényleg van némi különbség.
Az addig oke, hogy esetlegesen a lanyok korabban ernek, de ki tudok akadni attol, ha egy 14 eves kislany azt mondja, hogy egy 22 eves sracrol azt allitja, hogy "tudja mi kel a lanynak".
Az en ismeroseim is 20-22 evesek, de nem kezdenenek 18 alatti lanyokkal. A haversag meg talan egy egy lazabb buli meg belefer, de egy 14 eves lanyt meg a szorakozohelyekre se engednek be.
Elhiszem, hogy erett vagy, de ez akkor is sok korkulonbseg. 2-3 evvel idosebb fiuk meg rendben lennenek...A szuleidet ez nem zavarja?
A huszonevesek meg mar szexelnek, ti meg meg ilyen teren gyerekek vagytok.
20/L
testileg beértél de agyilag nem
ezért fogsz majd 20 éves fiuk játékszere lenni
de nekik komolyra nem kellesz mert nemégetik magukat 14 évesekkel.
25F
Tudják a szüleim...
A mostani srác családjával már régóta tartjuk a kapcsolatot ( Ismerjük őket,meg minden ). Összejárnak a szüleink is. Ő most 20 éves. De tényleg mindent megtesz értem. Kedvelnek a barátai is. Rendes fiú... és emellett semmi olyat nem akar, amíg én nem. Ő maga mondta, hogy a szerelemben nem csak a sex számít, és ő addig vár, amíg csak szeretném. Egyáltalán nem sürget,se semmi. És én nem vagyok senki játékszere...... És köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!