Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel ti is így vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel ti is így vagytok?

Figyelt kérdés

Szóval, én egy 14 éves lány vagyok.

S egyre inkább azt veszem észre,hogy a saját korosztályom beli fiúk hidegen hagynak. Túl éretlennek és komolytalannak találom őket. Bár eddig még nem sok barátom volt,de ők mind 20-22 évesek. Ők legalább tudják,hogy mi kell egy lánynak.... :)

Szóval csajok (de akár fiúk válaszit is szívesen várom, hogy nektek mi a véleményetek erről)????

Előre is köszönöm a normális válaszokat....

2010. dec. 26. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen tényleg éretlenek a velünk korabeli fiúk de azért 20-22. ne járjál pedofilokkal hülyeleány -.- 16-17 évesekkel még oké. de hát azért már túlzásba estél.
2010. dec. 26. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
a lányok korábban érnek mint a pasik. de még tényleg fiatal vagy a 20-22 évesekhez. hozzájuk éretlen vagy. ha már felnőttél és már elmúltál 20, utána már szellemileg és fizikailag is megértél és felnőttél. utána már 30 évvel idősebb barátod is lehet.
2010. dec. 26. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, (idősebb) és sok ilyen korú gyerek van a környezetemben. A lányok tényleg hamarabb érnek valamivel, de nem mindegyik. A fiúk közt is akad komolyabb, de általában 14 évesen még nagyon kisfiúk, a lányok meg már kicsit nagylányok :)

Aztán persze utólérik a lányokat, de ilyen korban tényleg van némi különbség.

2010. dec. 26. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Az addig oke, hogy esetlegesen a lanyok korabban ernek, de ki tudok akadni attol, ha egy 14 eves kislany azt mondja, hogy egy 22 eves sracrol azt allitja, hogy "tudja mi kel a lanynak".

Az en ismeroseim is 20-22 evesek, de nem kezdenenek 18 alatti lanyokkal. A haversag meg talan egy egy lazabb buli meg belefer, de egy 14 eves lanyt meg a szorakozohelyekre se engednek be.

Elhiszem, hogy erett vagy, de ez akkor is sok korkulonbseg. 2-3 evvel idosebb fiuk meg rendben lennenek...A szuleidet ez nem zavarja?

A huszonevesek meg mar szexelnek, ti meg meg ilyen teren gyerekek vagytok.

20/L

2010. dec. 26. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:

testileg beértél de agyilag nem

ezért fogsz majd 20 éves fiuk játékszere lenni

de nekik komolyra nem kellesz mert nemégetik magukat 14 évesekkel.

25F

2010. dec. 26. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudják a szüleim...

A mostani srác családjával már régóta tartjuk a kapcsolatot ( Ismerjük őket,meg minden ). Összejárnak a szüleink is. Ő most 20 éves. De tényleg mindent megtesz értem. Kedvelnek a barátai is. Rendes fiú... és emellett semmi olyat nem akar, amíg én nem. Ő maga mondta, hogy a szerelemben nem csak a sex számít, és ő addig vár, amíg csak szeretném. Egyáltalán nem sürget,se semmi. És én nem vagyok senki játékszere...... És köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 26. 11:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez se igaz mindenképpen, nem szabad általánosítani, érdekes módon viszont az én tapasztalatom is az, hogy a legtöbb fiú éretlen f*sz, aki kétszínűsködik, szívja a másik vérét, utánoz mindekit, és amiért én fiú létemre nem tartozom ebbe a közegbe, ki vagyok utálva, amiatt is, hogy van egyedi gondolkozásom, nem nyalok a cigányoknál, stb. fogadd el, ez a világ sorsa, és csak annyit: hogy fogadd el magad, azt meg hogy mit gondolnak rólad szard le, tapasztalatból mondom, könnyebb így az élet :) 15/F
2010. dec. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!