Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolat elején szerettek ti kezdeményezni vagy inkább azt szeretitek ha a fiuk kezdeményeznek?
2010. márc. 13. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:

én jobb szeretem ha a srác kezdeményez de nem kell félteni ha nagyon bejön vki akk gond nélkül jelzem neki:$

16/L

2010. márc. 13. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
az jobb ha a fiú kezdeményez alap, nehogy már a csajnak kelljen, á-á
2010. márc. 13. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam kezdeményezni, szerintem is a srácoknak kellene.

L18

2010. márc. 13. 20:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a fiú... minnél határozottabb annál vonóbb ;)
2010. márc. 13. 20:46
 5/7 anonim válasza:
nem szoktam kezdeményezni az a fiú dolga
2010. márc. 13. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább a lány, én csak akkor beszélek ha kérdeznek, akkor sem sokat. Én a külsőmmel veszem le a lányokat a lábukról, ha meglátnak bepisilnek, persze nem az ijedtségtől, így aztán hagyom hogy udvaroljanak nekem.
2010. márc. 13. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha a férfi, mert a felfogásomban még a férfinak kell határozottabbnak lennie nem a nőnek, bármennyire is egyenlőség van. 27L
2010. márc. 14. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!